Božićni blagdani uz bio&bio

Ove su godine blagdani u bio&bio obilježeni sloganom „ljubavi&zdravlja“

Božićni blagdani uz bio&bio
Play logo

Blagdani u bio&bio

Ove su godine blagdani u bio&bio obilježeni sloganom „ljubavi&zdravlja“. Dvije riječi povezane su znakom koji naglašava dvije temeljne ljudske potrebe i vrijednosti, a načinom uređenja trgovina dodatno je naglašena poruka o važnosti brige prema okolišu i Prirodi. Sve blagdanske dekorativne elemente ručno su od recikliranih materijala napravili sami  bio&bio djelatnici,  kao primjerice – slikanje blagdanske jelke zelenim otiscima dlanova na staklu izloga.

Kupcima će sigurno biti interesantna posebna blagdanska ponuda koja uključuje više od 200 proizvoda na sniženju, ekskluzivne akcijske ponude najpopularnijih bio&bio proizvoda, kao i ekstra pogodnosti za kupce u vidu raznih kupona za popuste - pogledajte više na www.biobio.hr

Budete li ovih blagdana u potrazi za zdravim i korisnim poklonima, svratite po njih u bio&bio trgovine i odaberite najbolje od Prirode. Darivati zdravlje, najbolji je način da osvijestimo važne stvari u životu i izrazimo zahvalnost – sebi, jedni drugima kao i veliko hvala prirodi.

Nova bio&bio trgovina u Splitu

Split je odnedavno bogatiji za još jednu zelenu organsku bio&bio oazu. U samom središtu grada, na Morpurgovoj poljani 2, pred nekoliko je dana svoja vrata otvorila nova bio&bio trgovina. Novi vizualni identitet i tematski podijeljene cjeline koje omogućavaju lakše snalaženje u samoj trgovini dobrodošlo su osvježenje. Tako ćete odjel žitarica prepoznati po sloganu - Sitne&bitne, dok ćete prirodnu kozmetiku i prirodne dodatke prehrani potražiti na odjelu označenom sloganom : Ljepota dolazi iznutra, a nosi se izvana. U središnjem dijelu trgovine nalazi se i mala zelena tržnica kao i kutak za konzumaciju i odmor. Trgovine bio&bio ponosne su i na svoj novi slogan - Hvala prirodi.

Odaberite u bogatom asortimanu od 3000 ekoproizvoda one najbolje za vas ili potražite savjet ili recept od bio&bio djelatnika kojima će rado s vama podijeliti svoja ekoiskustva.

Play logo
shimmer fallbackshimmer fallbackshimmer fallback


Play logo
shimmer fallbackNove Dr.Hauschka kupke

Male oaze mira usred životne vreve vraćaju nas u ravnotežu sa samima sobom. Savršeno usklađene kompozicije eteričnih ulja daruju vam dragocjenosti iz prirode, a kupka zagrijava tijelo i dušu. Bilo da vam je potreban umirujući zagrljaj, cjelovita zaštita ili pak osvježavajući impuls, izaberite neku od Dr.Hauschka kupki koje, u kombinaciji s toplom vodom, otkrivaju unutarnja blaga.
Kupka od limuna i limunske trave osvježavajuće je ulje za kupanje koje budi životnu vitalnost. Svjež miris limuna dozrelih na suncu spaja se s egzotičnom limunskom travom stvarajući ugođaj pun lakoće i životne radosti.
Kupka od lavande i mahovine umirujuće je mlijeko za kupanje koje pruža cjelovitu zaštitu. U središtu ove savršeno usklađene kompozicije nalazi se ekstrakt mahovine, koji u kombinaciji s toplom vodom pruža zaštitu te obavija cijelo tijelo. Nakon kupke priuštite si opuštajući san.

Kupka od ruže harmonizirajuće je mlijeko za kupanje uz koje će vaša duša procvjetati. Ružina vodica, eterično ulje ruže i ekstrakti ružinih cvjetova u ovu cvjetnu kupku pretaču iznenađujuću svestranost ruže – njezinu nježnost, senzualnost i uzvišenost. Ugodno će vas razbuditi, a kompozicija s bademovim i jojobinim uljem čini kožu nježnom i podatnom.
Kupka od badema nježno je ulje za kupanje koje će razmaziti vaša osjetila. Topao miris marcipana ili cvjetno-voćni miris mediteranskog proljeća? Kupka od badema donosi oboje. Otkrijte svoje posebne trenutke s bademovom kupkom.
Kupka od kadulje istovremeno zagrijava i osvježava. Uz odabrani sastav eteričnih ulja ovo ulje za kupanje zagrijava i sprječava osjećaj hladnoće – prava blagodat u hladnim mjesecima. S druge strane kupka od kadulje osvježava nakon sporta i drugih napora i djeluje dezodorirajuće. Kupke za stopala od kadulje regeneriraju umorna i otečena stopala. Redovitom primjenom reguliraju znojenje stopala, a koža ponovno postaje nježna i meka.

Dr.Hauschka kupke moguće je kupiti u specijaliziranim trgovinama zdrave hrane, bio&bio trgovinama i ljekarnama.

shimmer fallbackshimmer fallback
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.