Organizatori Dana komunikacija na DK Talk dovode Louise Tingström, ženu koja je već godinama u top 5 svjetskih komunikacijskih savjetnika

Louise Tingström, savjetnica CEO-a UniCredit Grupe, održat će besplatno predavanje za top menadžere u sklopu online edukacija organizatora Dana komunikacija

Organizatori Dana komunikacija na DK Talk dovode Louise Tingström, ženu koja je već godinama u top 5 svjetskih komunikacijskih savjetnika

Komunikacija brenda mora imati strategiju i smjer, ona oblikuje brend i kreira njegovu reputaciju. Zato će Louise Tingström, savjetnica za strateške i financijske komunikacije na najvišim razinama te glasnogovornica CEO-a UniCredit Grupe, biti gošća novog izdanja DK Talksa u srijedu, 27. svibnja u 15 sati na Facebook stranici Dana komunikacija.

Više nego ikada svjesni smo činjenice koliko nam je svaka minuta dragocjena, a poslovne situacije promjenjive. Zato je DK Talks format od samo 30 minuta koji će ovoga puta pružiti priliku da učimo o komuniciranju od stručnjakinje koja je tijekom posljednjih 15 godina radila na spajanjima tvrtki vrijednima više od 200 milijardi eura.

Louise Tingström, koja je 12 godina zaredom rangirana među top 5 svjetskih komunikacijskih savjetnika u području spajanja i akvizicija kompanija,svoj pristup opisuje kao pragmatičan, usmjeren na rezultate i postavljanje opipljivih ciljeva koji mogu riješiti svaki problem.

ImageNjezina karijera obilježena je željom za ojačavanjem najvećih svjetskih kompanija, ali i nastankom novih. Vodila je korporativne komunikacije Visa Internationala te međunarodne komunikacije British Airwaysa; u Parizu je osnovala i AKKA-u, tvrtku za financijske i korporativne komunikacije, vodeću na francuskom tržištu, a njezini poslovni instinkti danas su ju doveli na poziciju glasnogovornice CEO-a UniCredit Grupe.

U sklopu DK Talks u samo 30 minuta Louise će održati predavanje za senior komunikacijske menadžere, nakon čega će uslijediti razgovor s moderatoricom Antonijom Mandić, kada će i publika dobiti priliku postaviti pitanja.Na DK Talku ni ovoga putane morate paziti na fizički razmak ni nositi zaštitne maske – dovoljno je samo uključiti se pomoću jednoga klika i pripremiti na upijanje znanja.
Organizatori DK festivala, koji je pogođen krizom, žele nastaviti podupirati tržište i rast na način na koji to najbolje znaju–dijeljenjem znanja– stoga je sudjelovanje na ovom online predavanju Dana komunikacija potpuno besplatno za sve.

Detalje pronađite na službenoj stranici, a 27. svibnja u 15 sati priključite se predavanju i zanimljivom razgovoru na Facebooku Dana komunikacija.