Omiljene šalice Franck kave se ne moraš odreći ni u karanteni. Obožavamo kavu za van!

Franck kava za van dostupna na više od 1000 lokacija diljem Hrvatske

Omiljene šalice Franck kave se ne moraš odreći ni u karanteni. Obožavamo kavu za van!

Iako restorani i ugostiteljski objekti ne rade, Franck se pobrinuo da svi ljubitelji najpopularnijeg toplog napitka na svijetu i dalje mogu uživati u šalici svoje omiljene kave. Kako bi kava iz najdražeg kvartovskog kafića što manje nedostajala, a vrijeme čekanja nekih boljih vremena prošlo što brže, Franck omogućuje alternativu izbora kave za van.

ImageZahvaljujući kvalitetnim aparatima dva najbolja europska proizvođača Necta i Rheavendors, kratka ili duga Franck kava, cappuccino te macchiato lako su dostupni za sve koji ne mogu zamisliti dan bez crnog napitka.  

ImageUz originalne okuse raznih kava, na samoposlužnim aparatima mogu se naručiti i topla čokolada te Franck čajevi. Kako bi napitci uvijek bili najboljeg okusa, sve samoposlužne aparate redovito održavaju profesionalni serviseri Franck Centralnih servisa uz visoku razinu usluge u cijeloj svojoj partnerskoj mreži. Ponuda uključuje i Franck Snogoo samoposlužne aparate opremljene digitalnom tehnologijom – bluetoothom i telemetrijom koja omogućava i bezgotovinski način plaćanja uz Snogoo aplikaciju, a koji su dostupni na vanjskim lokacijama uz neovisne shopove i pekarne.  

ImageFranck kava za van i Franck Snogooponuda dostupna je na više od 1000 lokacija diljem Hrvatske, među kojima su sva prodajna mjesta iNovina, Tiska, pekara Dubravica, Mlinar, Klara, Bobis i drugih neovisnih pekara i kioska te Crodux benzinskih postaja diljem Hrvatske.

ImageU Franck kavi može se tako uživati i dalje, a što je najvažnije, na svim navedenim lokacijama osigurane su i sve mjere opreza. Priprema napitaka odvija se brzo, na kioscima se kupovina odvija na otvorenom, a uz pridržavanje propisanog razmaka i ostalih mjera zaštite, sigurna kupovina kave moguća je i u zatvorenom prostoru. 

ImageFranck napitci iz aparata idealna su alternativa za sve koji žive ubrzanim tempom života, a ipak su im neprocjenjivi trenuci uživanja u omiljenom napitku, gdje god se nalazili.

Image
Image