Ideje za poklon od kume za mladu

Pokloni su često veoma osjetljiva tema pogotovo kada ne znate što darovati osobi povodom bitnih trenutaka u njezinom životu. Zato u nastavku pročitajte neke ideje za poklon od kume za mladu.

Ideje za poklon od kume za mladu

Pripreme za vjenčanje mogu biti itekako stresne pogotovo mladenkama. Zato je vjenčana kuma ta koja uvijek drži leđa i smiruje u svim mogućim situacijama. Upravo kume žele mladenkama dati najbolji poklon, a mi vam u nastavku donosimo neke ideje za poklon od kume za mladu

Image


(FOTO: Pixabay) 

Najčešće su to kuverte s novcima. Njih najčešće mladenci i priželjkuju. Uz to su na popisu i razni kućanski aparati i setovi posuđa. Prekrasan poklon mogu biti i karte za putovanje koje su mladenci oduvijek priželjkivali. Često kume kupuju raznu aparaturu, od fotoaparata, laptopa, tableta ili ostalih potrepština. 

Divan poklon mogu biti i slike za zid, nakit, ali i pokloni koji su napravljeni isključivo za vjenčani par, kao kolaži fotografija.

Poklon od kume za mladu može biti i album njihovim fotografija koji će mladu uvijek prisjetiti na prekrasne zajedničke trenutke. 

Pustite mašti za volju i poklonite vašoj divnoj prijateljici ono što će će uvijek podsjetiti na vas. Poklon od kume za mladu treba biti nešto što će probuditi osjećaje i čega ćete se uvijek rado zajedno sjetiti.