Inspirativna životna priča

Iva se oporavila od tumora te je s 50 godina odlučila pokrenuti biznis, a sve zbog jedne 'posebne njuške'

Nekad je bila velika 'faca' u svijetu medija, a nakon teške bolesti u Ivin je život došao pas Buba koji je pokrenuo njezinu osobnu transformaciju - upravo je Buba poslužila i kao inspiracija za otvaranje vlastitog biznisa 'Dvije njuške'

Iva i Buba dinamičan su duo - obje uživaju u spontanim dugim šetnjama prirodom. Buba je mješanka koju je Zagrepčanka Iva Čoh usvojila iz azila, ni ne sanjajući koliko će joj ova četveronožna prijateljica promijeniti život. Naime, Iva je nekoć radila sasvim drugačiji posao, dobro plaćen, glamurozan, ali i stresan. Život joj je naglo krenuo neočekivanim tijekom kad je u svojim dvadesetim saznala za tešku dijagnozu tumora na mozgu - prognoza je tada bila vrlo crna, liječnici su joj davali još samo 6 mjeseci života.

Image

#ponosna: Kruna je poduzetnica i majka dvije blizanke i to nakon 11 umjetnih oplodnji

Ipak, Iva se odlučila boriti svim svojim snagama - i pobijedila je, no bolest je ostavila traga, prije svega na njezinoj duši. Tu u priču uskače razigrana Buba koja je postala Ivina najbolja prijateljica, anđeo čuvar- i najveća inspiracija. Kako je jedna udomljena njuška uspjela Ivi vratiti životni entuzijazam i vjeru u sebe te je potaknuti da se ohrabri ostvariti svoje snove? Saznaj u videu.