NE IDE PREKO NOĆI

Vježbaš, a ne vidiš rezultate? Možda činiš neku od ove 4 pogreške

Misliš da činiš sve kako treba, a kilogrami ne idu dolje? Možda činiš neku od ovih pogrešaka. Na sreću, lako ih je iskorijeniti

profimedia-0295721592.jpg
Foto: Profimedia.hr

Vježbaš gotovo svaki dan i počela si voditi računa o prehrani, a vaga pokazuje istu kilažu? Znamo da bi mnoge žene u toj situaciji ostale razočarane ili se pitale što rade pogrešno, no imaj na umu da je mršavljenje proces i da ne ide preko noći. Umjesto jurnjave za idealnom kilažom, usredotoči se na izgradnju zdravih navika i (p)ostani zadovoljna sama sobom. Zdravlje neka ti pritom bude na prvom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Izađi u prirodu

Vježbanje ne mora biti muka: 6 zabavnih aktivnosti koje 'tope' najviše kalorija

Nema razloga za paniku ne ostvariš li rezultate u tjedan ili dva. Postavi si realne ciljeve i idi korak po korak. Nastoji stvoriti naviku konzistentnosti i upornosti – to znači da ne treba preskakati treninge samo zato što je ružno vrijeme ili pak nekoliko kalorijskih "bomba" pokušati potrošiti tijekom jednog treninga.

Zapravo, nekoliko je najčešćih pogrešaka koje činimo dok pokušavamo smršavjeti. Relativno lako ih je iskorijeniti. Možda upravo zbog njih ne vidiš rezultate onako brzo kako bi željela, a o čemu se radi možeš provjeriti u nastavku.

1/5