2. dan
Doručak
200 g polumasnog jogurta (1,5% mm) pomiješati sa žlicom meda i dodati dvije velike žlice zobenih pahuljica
Ručak
Grčka salata
Luk isjeći na kolutove, dodati dva paradajza nasjeckana na krupnije komade, kao i jedan veći krastavac također nasjeckan na krupnije komade. Dodajte i dvije žličice limunovog soka, žlicu maslinovog ulja, sol, papar, malo majčine dušice te 2-3 crne masline. Sve dobro promiješajte i ostavite oko 10 minuta da sastojci sjedine. Ukrasiti s 30 g feta sira (izdrobljenog) i kockicama jedne tostirane šnite raženog kruha.
Užina
Komad voća ili šalica kave s 2 - 3 keksa od integralnog brašna (s manje šećera).
Večera
Juha s oslićem
Dvije glavice luka pržiti na malo ulja, dodati dvije veće rajčice nasjeckane na krupnije komade i 2,5 dl juhe od povrća. Sve to kuhati na tihoj vatri oko 10 minuta. Juhu procijediti kroz sitno sito, dodati sol, papar, na vrh noža šećera, 125 g skuhane riže i jedan pečeni filet oslića. Ukrasiti žlicom kiselog vrhnja.