Deset najboljih videa za trbušne mišiće, a traju samo 15-ak minuta

Ako ne voliš odlazak u teretanu, štediš ili se ne osjećaš sigurno u ovo vrijeme pandemije, onda možeš kod kuće odraditi kratak i učinkovit trening

Deset najboljih videa za trbušne mišiće, a traju samo 15-ak minuta

Vježbanje kod kuće može biti izazovno, posebno ako živiš u malom prostoru i misliš da nemaš dovoljno opreme. Ne smijemo zaboraviti da je za vježbanje kod kuće potrebna prava disciplina što svakako povećava ovaj izazov. Srećom, efikasno treniranje mišića trupa može biti vrlo jednostavno. Raširi prostirku, upali mobitel ili laptop i uključi jedan od ovih YouTube videa koje možeš pronaći u ovom članku.

Image

Uz nekoliko jednostavnih joga položaja do pločica na trbuhu i vitkog struka


Ako ti je ipak ponekad teško pronaći razlog za vježbanje, evo nekoliko važnih razloga koje je uvijek dobro ponovno pročitati. Redovito vježbanje trbušnih mišića ima niz zdravstvenih dobrobiti - od stabilnosti donjeg dijela leđa do dobrog držanja. Da i ne spominjemo da je snaga trupa ključna za mnoge fizičke aktivnosti i povećat će svaku sportsku izvedbu.


Bez obzira pokušavaš li učvrstiti mišiće abdomena ili se osjećati dobro, ovi YouTube kanali mogu ti pomoći u tome. Sjajna je stvar da svaki traje 15 minuta. Jedino je važno da pogledaš koji je najbolji za tebe i što ćeš odabrati kao izazov za ovo ljeto.

1. Trening za core s Maddie Lymburner

Kanal MadFit ima skoro pet milijuna pretplatnika, a Maddie Lymburner nudi veliki izbor različitih vrsta treninga od onih koji traju nekoliko minuta za određen dio tijela do duljih treninga za cijelo tijelo. 

2. Trening za trbušne mišiće s Brittne Babe

Na kanalu Babe možeš pronaći različite vrste vježbanja, ali i zanimljive izazove. Vježbe u ovom videu vrlo su praktične jer nije potreba nikakva oprema i možeš ih odraditi bilo gdje. 

3. Trening za trbušne mišiće sa Sarahs Day

Sarahs Day ima više od milijun pretplatnika na Youtubeu, a njezin kanal osim različitih treninga nudi i druge zanimljivosti. Potpuno je posvećena holističkom pristupu životu. Njezin video za trbušne mišiće jako je brz i ako želiš odraditi intenzivan trening onda raširi prostirku i uključi ovaj video!

4. Vježbe za trbuh i stražnjicu po programu poznate trenerice Astrid Swan

Vrlo intenzivan trening, iako traje samo 15 minuta, umorit ćeš se. Uz ove vježbe oblikovat ćeš trbušne mišiće i stražnjicu, ali ćeš se i osloboditi stresa.

5. Holly Dolke - vježba za ravan trbuh

Holly Dolke prati više od milijun ljudi te nudi različite savjete za zdrav život. Ove vježbe za trbuh vrlo su intenzivne i pomoći će ti da ga oblikuješ, a uz redovito vježbanje imat ćeš ravan i učvršćen trbuh.

6. Pilates vježbe s Bailey Brown

Bailey Brown ima zanimljiv kanal na kojem možeš pronaći čak i recepte. Ovaj 15-minutni trening odličan je za oblikovanje trbuha i jačanje trupa.

7. Trening koji pomaže kod transformiranja cijelog tijela

Ovaj brzi izazov djeluje na sve trbušnjake, a intenzivno se radi na leđima i stražnjici. Uz ovaj video ćeš se sigurno oznojiti!

8. Intenzivan trening s Pamelom Reif

Pamelu Reif također prati jako puno ljudi, više od četiri milijuna. Na njezinom kanalu možeš pronaći različite vježbe. Ovaj video započinje lagano, a zatim kreće intenzivno vježbanje. 

9. Vježbe za trbuh s Rebbecom Louise

Još jedan od kanala s puno pretplatnika na kojem se mogu pronaći različiti savjeti, ali i treninzi. Ovaj trening svakako će biti intenzivan, a s vremenom ćeš ojačati i trup.

10. Vježbe za trup Caroline Girvan

Ovaj trening je pravi izazov za trbušne mišiće, svakako vrijedi probati! Ako tražiš još veći izazov, na ovom kanalu možeš pronaći i treninge za cijelo tijelo koji traju sat vremena.