Što ti donosi prvi tjedan srpnja: Astro prognoza za tjedan 29.6. - 5.7.2020.

Ovaj tjedan najsretniji znakovi će biti Ribe, Lav i Vaga. Provjeri kako ti 'stojiš' po zvijezdama

Što ti donosi prvi tjedan srpnja: Astro prognoza za tjedan 29.6. - 5.7.2020.

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu ovaj tjedan, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tebe ovaj tjedan.

OVAN

LJUBAV: Postat ćeš mirnija i tiša. Jedino ćeš rado pričati. Voljena osoba s olakšanjem će primijetiti da si se smirila. Oboje ćete biti zadovoljni. One koje su još same mogle bi početi osjećati bliskost s jednom osobom koja nije iz njihova kraja.

KARIJERA: Mnoge će poželjeti pomaknuti granice, ali vidjet će da to nije tako lako. Neki tvoji snovi u sudaru s realnošću izgubit će svaki smisao. Prihvati to kao fazu svog sazrijevanja. Slušaj druge, budi kooperativna, pa će i oni tebe podržavati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Potraži sport za sebe.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

BIK

LJUBAV: Ako je zapelo između tebe i partnera, vjerojatno ćete se oboje otvoriti i pokušati pojasniti svoja očekivanja. Bit će još povremenih neprimjerenih ponašanja, ali to će biti zanemarivo. Pokušajte biti malo nježniji jedno prema drugome.

KARIJERA: Poboljšat će se ozračje na radnom mjestu. Radit ćeš lakše, premda će posla biti sve više. Sportski djelatnici postići će lijepe rezultate. Zaposleni u pedagoškim aktivnostima pokazat će što znaju. Bit će dosta novih ideja. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživat ćeš i u samoći i u društvu.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

BLIZANCI

LJUBAV: Doći će do djelomičnog poboljšanja u privatnom životu, ali i dalje ćeš 'tupiti' po svom. Bilo bi najbolje da više pažnje i važnosti pokloniš drugoj strani, te da uvažiš neke njene prijedloge. To bi bilo dobro za oboje.

KARIJERA: Neke će mučiti financije. Neke će naći sasvim nov i nesvakidašnji način zarade. Možda neće biti sasvim legalan, pa bi bilo dobro provjeriti što se može, a što ne može kako kasnije ne bi imala problema sa zakonom. Neke će putovati zbog posla.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživaj u veselom društvu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

RAK

LJUBAV: Tvoji osobni donosi postat će malo diskretniji, a ti na neki način manje zahtjevna. Više ti neće biti važne atrakcije, nego ćeš uspjeti uživati u sasvim malim i običnim situacijama. To je dobro jer ćete se istinski upoznati.

KARIJERA: Dobro su ti postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansirat ćeš između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari zadržat ćeš za sebe jer će ti tvoj unutarnji glas tako govoriti. Mnogima ćeš biti pravo osvježenje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi tamo gdje ti je dobro.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

LAV

LJUBAV: Neke će stvari u tvom privatnom životu početi dolaziti na svoje mjesto. Manji verbalni nesporazumi bit će dio svakodnevnice kojima ne treba pridavati veći značaj. Slušaj svoje srce i slijedi ga. Tako neće biti greške.

KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbjegavaj otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi te netko mogao doživjeti kao neprofesionalnu osobu. Odmjeri kad i koliko osjećaja treba pokazati. Krećeš se ka novim znanjima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne živciraj se zbog sitnica.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

DJEVICA

LJUBAV: Postat ćeš društvenija. One koje su još same, većinu slobodnog vremena provodit će umrežene s bliskom okolinom, bilo doslovno, krećući se, bilo preko računala. Tako ćeš lako nalaziti nova poznanstva, a nije isključena ni ljubav.

KARIJERA: One koje imaju privatan posao mogle bi dobiti dodatni angažman koji im baš neće biti po volji. Isto vrijedi i za rad od kuće. Bit će i onih koje će pokrenuti promjene u prostoru u kom borave, rad ili žive. Trebati će prvo sve osmisliti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi tamo gdje ti je dobro.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

VAGA

LJUBAV: Postat će ti zanimljivije jer će biti više kretanja među osobama suprotnog spola. Stoga će one koje još traže srodnu dušu lakše nailaziti na ljubavne prilike. One u vezama izmjenjivat će nježne riječi koje će imati učinka. Bit će sve bolje.

KARIJERA: Još će biti manjih financijskih borbi, ali se nazire i rješenje. Tvoj fokus interesa sad će se prebaciti na viša znanja. Mnoge će gledati da usavrše svoju stručnost. One koji uče bit će svakako na dobitku. Tko želi, neka upiše dodatni tečaj.

ZDRAVLJE&SAVJET: Otvaraju se mogućnosti putovanja.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: One koje su u duljim vezama imat će sve jaču potrebu za društvom, pa će biti često viđene gošće na raznim zabavama. Bit će ti dobro, ako izuzmemo male svađe. No tebi će one biti poticaj. One koje još traže srodnu dušu - putovat će.

KARIJERA: One koje traže nešto novo ili duboko dobit će priliku da to prepoznaju. Bit ćeš nadomak nečeg što će ti obogatiti karijeru. To će te potaknuti da radiš još predanije. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Istraživat ćeš nepoznato.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

STRIJELAC

LJUBAV: Mnoge će konačno uspjeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Bit će to poboljšanje u tvojim osobnim odnosima, ali i dalje se savjetuje oprez. Najviše zato jer može biti greški u koracima ili provokacije od druge strane.

KARIJERA: Izgledna su poslovna putovanja, nova učenja, otkrivanja novih spoznaja. One koje rade svaki će dan imati na pameti sve više sjajnih ideja. Intelektualne djelatnice briljirat će u svojim nastupima i radu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Težit ćeš visinama i daljinama.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 5 

JARAC

LJUBAV: Izazovi će se prorijediti, a tvoj ljubavni život smiriti. Većina će biti zadovoljna. Moguće je da ćeš smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. One koje su još same ljubav bi mogle naći na sasvim običnim mjestima.

KARIJERA: Sve ono što si smišljala i planirala polako dobiva vanjska obilježja. Neke će prepoznati prilike za usavršavanje svojih ideja. Idi korak po korak jer će se tim tempom i otvarati prilike. Također upotrijebi svoj šarm u poslovnim dogovorima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Možeš više uz više diplomacije.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4  

VODENJAK

LJUBAV: Ako si još sama i tražiš ljubav, budi odmjerena i ne navaljuj. Prije će se dogoditi da ovaj put drugi zavedu tebe nego obratno. Zato možeš ostati pasivna, barem zasada. Ako se osjećaš usamljeno, računaj da je to faza koja će proći.

KARIJERA: Uglavnom ćeš stremiti visokim ciljevima, a okolnosti i događaji ići će u prilog tome. Manji problemi mogu se nazirati zbog nekih stvari iz prošlosti. Te analize završi u tišni kako bi mogla nastaviti dalje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Male brige bez posebnog razloga.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

RIBE

LJUBAV: Pred tobom su lijepi ljubavni dani kad možeš očekivati sklad između sebe i voljene osobe. Ako si još sama, svakako izađi van u društvo jer su šanse da se s nekim zbližiš povećane. Bit ćeš zavodljiva, a osobe suprotnog spola rado će ti prilaziti.

KARIJERA: Nalaziš se u fazi kad treba rješavati sitnice. Od njihova mnoštva ti možda ne vidiš glavnu stvar, pa ti ciljevi nisu sasvim jasni. Ipak, kroči sigurnim i utabanim putevima, a ni rezultati neće izostati. Radi dio po dio.

ZDRAVLJE&SAVJET: Proštetaj prije spavanja za bolji san.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4