Znamo kako

Mladi Mjesec u Škorpionu prilika je da začiniš seksualni život i produbiš vezu

Iskoristi seksualnu energiju Škorpiona te priliku za početke i realizaciju ideja, koju nosi mladi Mjesec pa uz nekoliko pravih poteza ojačaj i začini svoju romantičnu vezu

jonathan-borba-rteECvvjSpg-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Mladi mjesec u Škorpionu dobra je prilika da na trenutak zastaneš i preispitaš svoju vezu, ali i produbiš je. Zvijezde su savršeno pozicionirane da ti pruže dublje uvide. Škorpionom sada vlada Pluton, rimski bog podzemlja i kod njega ništa nije površno i lagano. Plutonovo "podzemlje" snažna je metafora za ljudsku podsvijest.

Image
Dosada pod plahtama

Može malo akcije? Ovo su najdosadniji seksualni partneri prema horoskopu

Vuče te u svoju nutrinu i traži od tebe da preispitaš svoje osjećaje, porive i zapitaš se kako si zapravo. Činjenica da je Škorpion vodeni znak dodatno potencira ovo stanje i objašnjava njegov poriv za transformacijom i jačanjem te potrebu za smislenom, dubokom vezom s drugm osobom. A koji je najintimniji način da se povežeš s nekim? Seks. Škorpionova seksualna energija toliko je jaka da rijetko koga ostavlja ravnodušnim. Prožeta je strašću, kontrolom, moći i manipulacijom.

Image
Foto: Pexels

To ne znači da trebaš ovo doslovce shvatiti i skočiti u krevet s prvom osobom koja ti se svidi, već da bi bilo dobro iskoristiti Plutonov i Škorpionov utjecaj kako bi zaronila dublje u sebe i preispitala svoje osjećaje te isto učinila s partnerovim. Ako ste pritom on ili ti Škorpioni, uvidi će biti puno jasniji i emocije intenzivnije. U nastavku ti otkrivamo kako da u ovom periodu, do 21. studenog, produbiš i obogatiš romantičnu vezu.

Prigrli energiju vode mladog Mjeseca u Škorpionu - doslovno

Želiš li s dragim voditi duboke razgovore, ali ih pritom začiniti senzualnošću, napuni kadu i pripremi vam kupku. U vodi si na Škorpionovom teritoriju, uranjaš u njegovu energiju i situacija kreće u tvoju korist. Dodaš li u nju par kapi ylang-ylang eteričnog ulja (ulje koje pripada upravo ovom znaku) i pustiš li vam opuštajuću glazbu, stvorila si savršene uvjete za vas dvoje u ovom trenutku.

Image
Foto: Pexels

Spoj pod zvijezdama

Romantika u vrijeme mladog Mjeseca nepotpuna je ukoliko ne upriličite barem jedan pravi spoj pod okriljem zvijezda. Ok, studeni je i vani je hladno, nemoj se igrati sa zdravljem. Dovoljno je da izaberete restoran s prigušenom rasvjetom. S menija izaberite nešto s intenzivnijim začinima, baš onako kako voli Škorpion. Tamno, intezivno i strasno - to su pridjevi koji se vežu uz ovaj znak i stvaraju okoliš savršen za produbljivanjem romantične veze u doba njegove vladavine.

Image
Foto: Pexels

Isprobajte nove seksualne poze

Od sva tri vodena znaka, Škorpion je najviše orijentiran na tjelesno i nabijen je seksualnom energijom. Tu su još nježne Ribe i odani Rak. Stoga, ovaj mladi Mjesec u Škorpionu savršen je za isprobavanje novih ideja, a kada je u pitanju romantična veza, pada li ti na pamet išta prigodnije od seksa?

Image
Foto: Pexels

Vatreni studeni

Ne libi se poigrati s energijom mladog Mjeseca, osobito ne u ovom periodu kada je spojena sa Škorpionovovom ljubavnom magijom. Sada je, ponavljamo, savršena prilika da vas dvoje provedete nezaboravni studeni u kojem je toliko strasti da bi se mjesec Škorpiona trebao zvati vatreni. Nema studeni kada Škorpion kolo vodi.

Image
Foto: Pexels