Dosada pod plahtama

Može malo akcije? Ovo su najdosadniji seksualni partneri prema horoskopu

S njima je seks sve - samo ne zabavan, barem tako kažu zvijezde. Naime, znaš li koji su najdosadniji seksualni partneri prema horoskopu

profimedia-0634281356.jpg
Foto: Profimedia

Najdosadniji seksualni partneri prema horoskopu? Je li to uopće moguće? Pa, sigurno jest, a ako želiš znati zbog kojih znakova se najviše zijeva pod plahtama, onda si došla na pravo mjesto.

Image
Nema 'boli me glava'

Bilo kada, bilo gdje: Ova 4 znaka su uvijek spremna za akciju pod plahtama

Postoji nekoliko čimbenika koji bi osobu mogli učiniti dosadnom u krevetu, a s tim čimbenicima bi se morali univerzalno složiti jer nemaju svi iste ukuse. Čak i tvoj horoskop može s vremena na vrijeme pogriješiti.

Ipak, većini je nezainteresirana strana ona koju svi smatramo dosadnom.

Image

Naravno, ima i onih koji će svoju zainteresiranost odglumiti. Ali to ih ne čini dosadnim - to ih čini igračima. Barem se trude (na neki način) ako ništa drugo. Ali što je s onima koji samo žele završiti s tim i vratiti se svom izležavanju pred TV-om ili nekoj drugoj 'uzbudljivijoj' stvari? Evo zašto su sljedeći znakovi najdosadniji seksualni partneri prema horoskopu:

Blizanci

U početku će čak biti i u redu. Da, gotovo ćeš imati dojam da im se sviđa što god radiš. Sve dok, naravno, ne shvatiš da za svaki potez postoji jednaka i suprotna reakcija. Bez uvrede, rekli bi Blizanci jer kod njih su jednostavno na umu druge stvari. Ili kako onim misle - bolje stvari.

Image

Rak

Prije početka velikih događaja, kod Rakova je sve samo priča, priča i priča. Onda kada radnja započne, Rak ne samo da će nastaviti pričati, već će vjerojatno htjeti da se posvetiš papiru svojih osjećaja i emocija kako bi se seksualni čin potvrdio kao nešto što je napravljeno od čiste, predane ljubavi. Zaboravi seks - ovaj horoskopski znak želi ugovor koji ide dalje od groba. Rak će ti toliko dosaditi svojom potrebom, a čak i za vrijeme napadaja strasti, dobit ćeš onaj mučan osjećaj da ako ne umreš tijekom čina, nikada nećeš pobjeći iz njihovih kandži. Rak će te nasmrt dosaditi svojom posesivnošću.

Image

Djevica

Djevičino neprestano razočaranje zbog onog što druga strana 'donese na stol' (ili u spavaću sobu, u ovom slučaju) toliko brzo će te predomisliti od daljnjeg seska s Djevicom da ćeš puzati po podu samo da bi prešla na sigurno tlo - poput kupaonice, ili još bolje, ormara. Bilo koji ormar. Zapravo, samo se sakrij u ormar - bit će ti puno bolje.

Image

Strijelac

Strijelac možda je vatreni znak, ali je također i jedan od najdosadnijih seksualnih partnera u horoskopu. Strijelac je puno bolji kad je u pitanju zavođenje. Oni su vraški dobri u tome da te natjeraju da "radiš stvari", ali kada zapravo dođe vrijeme da to učiniš, Strijelac je već napustio gledalište. Kako stvari stoje, čini se da Strijalc više uživa u seksu kao mentalnom stanju; kada odjeća padne na pod, njihov um kaže "pa-pa".

Image

Jarac

Zijev, zijev - hrkanje. Ako voliš da se na tebe obraća pozornost, onda ti seks s Jarcem vjerojatno neće donijeti puno koristi. Ovi ljubavnici su toliko dosadni da ćeš cijelo vrijeme preispitivati svoj razum i zašto si uopće u krevetu s njima. Nije da Jarci ne uživaju u seksu, ali ne uživaju u seksu s tobom. Oni gotovo uvijek uživaju u nekom drugom, dok su s tobom, u svojim mislima i to može postati poprilično dosadno nakon nekog vremena.

Image

Ribe

Pa, prvih nekoliko seksualnih susreta s Ribama moglo bi biti zabavno, sve dok se ne dogodi plač nakon orgazma…a zatim se dogodi plač tijekom spolnog odnosa…a zatim se dogodi plač tijekom predigre. To je manipulativno, nimalo napaljujuće i dovoljno dosadno da jednostavno želiš preskočiti prenijeti ovaj cijeli kazališni pothvat.

Image