Dolores Antić, natjecateljica showa 'Superpar' objasnila nam je sve o Ženskim krugovima

Dolores su ove jeseni mnogi upoznali kao natjecateljicu showa 'Superpar'. I ondje nije skrivala svoju zaljubljenost u jogu i brigu za druge. Nedavno smo saznali da vodi Ženski krug i poželjele saznati sve o tome

Dolores Antić, natjecateljica showa 'Superpar' objasnila nam je sve o Ženskim krugovima

Dolores Antić ima 32 godine obožava ples i instruktorica je joge. Po zanimanju je aranžersko-scenografska dizajnerica, a sa partnerom Antonom Rudanom (45) organizira razne festivale. Iako nisu odnijeli pobjedu u showu 'Superpar' itekako su oduševili mnoge. Natjecanje je završilo, parovi su se vratili svojim poslovima i obavezama, a Dolores definitivno ima pune ruke posla. Trenutačno u Zagrebu, priprema nešto novo (o čemu još ne smijemo) i održava Ženske krugove. Sam naslov događaja nas je odmah zaintrigirao. 

"Krenuli su Ženski Krugovi u Hrvatskoj. Split, Rijeka, Zagreb, Osijek...polako svaki grad počinje imati svoje pleme kojemu se možeš priključiti i ti", odmah na početku rekla nam je Dolores Antić. 

No, što se to tamo radi? 

shimmer fallback"Okupljamo se kako bi dijelile, nadahnjivale i bile nadahnute, povezivale se, uzdizale i bile uzdignute. Zajedno držimo sveti prostor - ŽENSKI KRUG - u kojem se mogu okupljati sve žene. Ujedinjujemo se kako bismo se međusobno podsjetile na svoju snagu i prisjetile se da biti jaka znači prihvatiti ranjivost: istinsku gracioznost ženstvenosti", objašnjava nam Dolores te te dodaje kako se od žena u današnje vrijeme traži mnogo toga: "da budemo jake, da budemo uspješne, pa čak i konkurentne. Tamo gdje je suparništvo izraženo među ženama, gubi se ravnoteža", sigurna je Dolores. 

shimmer fallback


Foto: Privatni album


Činjenica je da u posljednje vrijeme nerijetko čujemo kako je 'žena, ženi vuk', no ističe Dolores to definitivno ne treba biti tako. 

"Esencija žene je ljubaznost, ljubav i podrška. Život nas ponekad može slomiti, dovesti ispred teških zadataka do toga da zaboravimo tu prirodnu snagu koja leži u nama. Teškoća je krivulja učenja koja kreće ka poboljšanju nas samih, a pozitivan ishod često je konačno odredište na stjenovitom putovanju", objašnjava ova simpatična instruktorica joge. 

shimmer fallback


Foto: Privatni album

"Ponekad se možemo osjećati izoliranima u važnim prijelaznim fazama života. Npr, postala si majka ili si nova u gradu zbog posla i možda ti nedostaje društvo ili želiš potpuno drugačije prijateljice jer se i sama mijenjaš ...ima tu mnogo scenarija. Bilo da se osjećaš usamljeno, trebaš inspiraciju ili pucaš od želje da podijeliš svoju radost - Ženski krugovi namijenjeni su svim ženama s dubokom željom da dotaknu svoju pravu bit", kaže Dolores te dodaje kako se okupljanjem u Ženskom krugu žene zajedno uče, rastu i pružaju podršku jedna drugoj. 

"Možemo promijeniti svoju unutarnju kemiju i svoju hormonalnu ravnotežu, u nazočnosti jedna drugih. Krugovi su poznati po jačanju našeg imunološkog sustava, smirivanju živčanog sustava kao i jačanju samopouzdanja",  kaže Dolores koja osim kruga donosi i razne tehnike samoozdravljenja iz područja tantre, šamanizma, yoge, meditacije i NLPa čak i online, odnosno preko Zooma. 

Sve o Ženskom krugu saznaj ovdje. 

A Dolores će uz to biti naša suradnica, odnosno uskoro ćeš na žena.hr moći čitati njezinu kolumnu. 

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.