LJUBAVNI HOROSKOP

Ova 3 znaka zaljubit će se do kraja godine, a jedan će pronaći ljubav života

Za neke će druga polovica 2024. godine donijeti sreću na ljubavnom planu – zvijezde im predviđaju sudbonosna poznanstva i velike emocije

Ljubavni horoskop
Foto: profimedia.hr

Vrijeme leti i skoro smo stigli do pola ove godine pa je vrijeme da pogledamo u budućnost i saznamo što nam donosi idućih 6 mjeseci. Neki se, prema astrolozima, mogu veseliti financijskim dobicima, drugi će izvući „dobre karte“ vezano za posao.

No, ako si među onima koji su u potrazi za svojom srodnom dušom, možda ti donosimo dobre vijesti. Astrologija, naime, ne samo da pomaže kad treba odrediti je li dvoje ljudi kompatibilno za vezu, nego daje i odgovore na pitanja o pravom "tajmingu" za upoznavanje – za neke će se znakove tako upravo druga polovina 2024. pokazati punom potencijala. Ove veze imat će dobre šanse da postanu nešto ozbiljno i dugoročno, jer je riječ o ljubavi koja je rođena „pod sretnom Zvijezdom“, dakle u idealnom trenutku.

"Postoji jedan horoskopski znak koji će ove godine upoznati ljubav svog života", predviđa poznata astrologinja Carol Starr na svom TikTok profilu.

Osim ovog sretnog znaka kojemu će 2024. biti sudbonosna kad je ljubav u pitanju, još dva znaka imaju velike šanse upoznati nekog zaista posebnog i promijeniti svoj ljubavni status iz solo u zauzet/zauzeta. Evo koja će tri horoskopska znaka do kraja godine pronaći ljubavnu sreću:

Blizanci

Blizanci su tijekom travnja imali mnoge prilike da opuste neke emocije iz prošlosti pa u svibnju osjećaju snažan nalet nove energije i miris novih početaka. Osobito pred kraj svibnja počinje za Blizance vrlo zanimljivo i uzbudljivo razdoblje. Naime, planeti Venera i Jupiter ulaze u znak Blizanaca te će pokrenuti snažan ciklus koji će pripadnicima ovog zračnog znaka donijeti sreću. Na valu ove dobre energije Blizanci će biti i tijekom lipnja pa je sasvim izgledno da dožive ljetnu romansu koja bi mogla "pustiti korijenje" – što bi značilo da će jesen i zimu mnogi Blizanci dočekati u dvoje.

Strijelac

Jupiter u Blizancima i Strijelcu donosi blagoslove u sedmu kuću partnerstva i veza. Zato će pripadnici ovog vatrenog znaka osjetiti nalet optimizma kad je u pitanju njihov ljubavni život. Osobe koje će Strijelcima u ovom periodu ulaziti u život mogle bi biti baš ono što oduvijek traže u partneru.

Ipak, Strijelci trebaju znati da ih očekuju i neki izazovi na putu ostvarivanja veze iz snova, a Zvijezde im savjetuju da budu strpljivi. Upravo u svibnju, kad Jupiter ulazi u znak Blizanaca, Strijelcima će se činiti kao da su napokon progledali i bit će im puno jasnije što stvarno žele u vezi. Bit će to razdoblje ispunjeno značajnim osobnim rastom. Nakon toga Strijelci će imati dobre uvjete upoznati osobu koja će ispuniti sva njihova očekivanja i doista ih usrećiti.

Škorpion

Astrologinja Starr istaknula je Škorpiona kao znak koji ima najveće šanse do kraja ove godine upoznati svoju drugu polovicu. Škorpionu će punu podršku pružiti Pluton u Ribama – zbog toga će pripadnici ovog znaka osjetiti samopouzdano u odnosu s drugima. Jupiter u Blizancima Škorpionu i dalje donosi dobru energiju i osjećaj povjerenja u osobe koje susreće - zbog čega će inače introvertirani i tajanstveni Škorpioni lakše nekome otvoriti svoje srce. Najbolje šanse za ljubav pripadnici ovog vodenog znaka imat će nakon što završi tranzit Saturna u Vodenjaku, u kasnu jesen.

Dakle, mjeseci sve do kraja godine bit će puni dobrih ljubavnih prilika - Škorpioni mogu bez straha pokloniti svoje srce novoj osobi koja će, čini se vrlo skoro, ući u njihov život.

Image
SVEMIR JE NA NJIHOVOJ STRANI

3 horoskopska znaka bit će jako sretna do kraja godine - bolje financije

Image
KOMBINACIJE ZA DESET

Zagrebačka špica: Zagrepčanke nikad ljepše, a Baby Lasagana dobio podršku i na špici