SVEMIR JE NA NJIHOVOJ STRANI

3 horoskopska znaka bit će jako sretna do kraja godine - bolje financije

Velika prekretnica čeka nas 25. svibnja, kada Jupiter prelazi iz znaka zemljanog Bika u znak lepršavih Blizanaca. Taj astrološki događaj mnogima će donijeti sreću u 2024. godini, a osobito određenim horoskopskim znakovima

sretan_zena.PNG
Foto: Unsplash

Kada nas "pogodi" sreća, dobre stvari počnu se događati kao iz vedra neba, gotovo kao da se svemir posložio nama u prilog. Prema astrolozima, to bi uistinu moglo biti tako. U astrološkom smislu, planet Jupiter povezuje se sa srećom, dobrim prilikama i slučajnostima, a kada djeluje u nečijoj natalnoj karti, te osobe osjećaju se kao da su najsretnije na svijetu, pojasnila je astrologinja Priscila Lima de Charbonierres za Bustle.  

Image
ŠTO NAS ČEKA U LJUBAVI?

Sretni i zaljubljeni: 5 horoskopskih znakova kojima će u 2024. jako krenuti u ljubavi

Kakva će biti ta sreća ovisi o tome u kojoj se kući Jupiter nalazi pa će tako pojedinici imati sreće s napredovanjem u karijeri, a drugi pak će možda dobiti na lutriji. Velika prekretnica čeka nas 25. svibnja, kada Jupiter prelazi iz znaka zemljanog Bika u znak lepršavih Blizanaca. Upravo će ovaj astrološki događaj mnogima donijeti sreću u 2024. godini, osobito određenim horoskopskim znakovima. Evo kojim će horoskopskim znakovima djelovanje Jupitera donijeti najviše sreće u danima koji su pred nama:

Vaga

Ova će godina biti osobito dobra za Vage jer Jupiter ulazi u njihovu kuću svrhe, učenja i filozofije. To je područje poznato i kao zona sreća jer predstavlja samospoznaju i razumijevanje svih onih stvari koje nam donose radost i mudrost, kaže Lima. Mnogi bi pripadnici ovog znaka mogli imati sreće kada su u pitanju osobni rast, razvoj karijere i prilike za putovanja. Neke će Vage iznenada otići na odmor iz snova i pritom se sjajno zabaviti. Djelovanje Jupitera također bi moglo otvoriti put za ispunjenje nekih očekivanja i snova, u bilo kojem području života. Ako si Vaga, činit će ti se kao da je svemir napokon na tvojoj strani. Sve će teći glatko.

Škorpion

Ako si rođena u znaku Škorpiona, postoji dobra šansa da ćeš se obogatiti u sljedećih nekoliko mjeseci – ili barem zaraditi malo više novca. Jupiter ulazi u tvoje područje koje je povezano s transformacijom, financijama i neočekivanim prihodima. U financijskom smislu, 2024. bi za tebe mogla biti vrlo sretna godina. Uz to, Jupiter će pozitivno utjecati i na tvoju socijalnu mrežu i vještine u pogledu bogatstva i pokretne imovine. Uz takvo planetarno djelovanje, neki bi pripadnici znaka mogli upoznati nekoga tko će ih potaknuti na novu, uspješnu karijeru.

Image
Foto: Pexels

Vodenjak

I za Vodenjake 2024. će biti vrlo sretna godina. Jupiter će mnogim pripadnicima znaka donijeti jako puno sreće, osobito onima koji će se dodatno potruditi i riskirati. Umjesto neuspjeha, Vodenjaci će otkriti kako im je dostupno ono za što su mislili da je nedokučivo. Činit će im se kao da je čarolija zavladala njihovim životom. Peta kuća povezana je s kreativnošću pa će mnogi imati dodatan uspjeh kad je riječ o strastvenim projektima ili unutar umjetničkog polja rada. Sjajne ponude mogle bi pristizati sa svih strana. Ako si rođena u znaku Vodenjaka, vjerojatno znaš da su za tvoj uspjeh najviše zaslužni tvoj naporan rad i trud, no planeti će ove godine svakako biti na tvojoj strani pa će te sreća pratiti na svakom koraku.

Image
PROLJETNO-LJETNA ŠPICA

Zagrebačka špica: Modno šarenilo u centru Zagreba prava je inspiracija