Stijena na koju se možemo osloniti

Evo zašto svaka žena u životu treba barem jednog muškarca Bika

Bilo da je ljubavnik ili prijatelj, muškarac rođen u znaku Bika bit će vjeran i pouzdan

Prijatelji
Foto: Unsplash

Kažu da horoskopski znak može reći mnogo o osobi, od načina kako se ophodi prema poslu, svakodnevnim obavezama pa i kakva je u odnosima s drugim ljudima. Ono što svi mi cijenimo je pouzdanost i iskrenost, a upravo su takvi muškarci rođeni u znaku Bika.

Image
Dame bez premca

Snažne i ambiciozne: Po čemu su posebne žene Bikice?

Polako smo ušli u sezonu Bikova pa je idealno vrijeme da se prisjetimo njihovih najvećih kvaliteta. Iako muškarci rođeni u znaku Bika nisu savršeni, imaju nekoliko karakterističnih kvaliteta koje većina žena traži u odnosima s drugim ljudima, bilo da su prijateljski ili romantični. Prva i najvažnija kvaliteta zasigurno je pouzdanost.

Jednom kada muškarac Bik u drugoj osobi pronađe iskrenost i povjerenje, zauvijek ćemo moći računati na njega. On će nam biti čvrsta stijena na koju se uvijek možemo osloniti, bilo da nam treba savjet oko poslovnih problema ili rame za plakanje. Zadobiti povjerenje Bika možda nije jednostavno, no kada se to dogodi znat ćeš da imaš prijatelja za život.

Budući da se radi o zemljanom znaku, Bikovi čvrsto stoje na zemlji što ih čini odanima. On će svoju naklonost prema dragoj osobi pokazati djelima, a ne samo riječima. Ako ti u pola noći zatreba pomoć oko problema koji te muči ili ti je na sred autoceste pukla guma na automobilu, znaj da će ti Bik uvijek doći u pomoć.

No njihova odanost i privrženost ne znači da se s njima možemo poigravati. Lako će prepoznati kada vaš odnos pokušavaš iskoristiti i bez problema te prozvati zbog toga. Ipak, jednom kada osvojiš njegovu privrženost nećeš ju izgubiti jednom pogreškom. Bikovi su poznati i po tome da će pokušati razumjeti tvoje stajalište i s vremenom ti oprostiti neke loše poteze.

Također ti nikada neće nametati svoje mišljenje nego ti ga argumentirano objasniti u nadi da ćeš shvatiti njegovo stajalište i razumjeti ga. A ono što će ti se posebno svidjeti je njihova sposobnost da primijete svaki detalj i zapamte ga. Primjerice, ako s Bikom prošetaš gradom i spomeneš kako ti se svidjela određena majica ili ukras za dom, on će to zapamtiti i velike su šanse da ćeš upravo to dobiti kao poklon za rođendan. Ovo je samo jedan u nizu primjera njihove ljubavi koji će ti pokazati kroz dobra djela, a ne kroz prazne riječi.

Prijateljstva i veze s muškarcem Bikom nisu kratkotrajna i rijetko ćeš vidjeti da se upuštaju u takve beznačajne odnose. Oni jednostavno uživaju u stabilnosti i zato im je draže imati tri dobra prijatelja na koja uvijek može računati nego 30 poznanika s kojima se ludo zabavlja. Zato cijeni svog Bika u životu i pokaži mu koliko ti mnogo znači.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.