Dame bez premca

Snažne i ambiciozne: Po čemu su posebne žene Bikice?

Odlučna, uporna, dosljedna, realistična, stabilna, beskompromisna, čulna, svojeglava, izdržljiva, tolerantna, tvrdoglava, odgovorna, brižna, sposobna, snažna, zavodljiva, fokusirana – sve to opisuje ženu rođenu u astrološkom znaku Bika

pexels-jermaine-ulinwa-3225889.jpg
Foto: Pexels

Nakon strastvenih Ovnica, ušli smo u vladavinu horoskopskog znaka Bika, pa smo odlučile predstaviti ti neke od glavnih karakteristike žena rođenih u ovom znaku. Znak Bika je drugi znak horoskopa, zemljanog elementa i fiksne kvalitete, a njegov vladar planet je Venera. Zahvaljujući Veneri, planetu ljubavi i ljepote, pripadnici ovog znaka obožavaju hedonizam, sve lijepo i profinjeno te su često vrlo senzualni.

Image
93. dodjela zlatnog kipića

Oscari 2021. - Slavne dame zasjale na pravom crvenom tepihu nakon dugo vremena

Bikovi su općenito temeljiti i realni ljudi koji s obje noge čvrsto stoje na zemlji. Praktični su i racionalni te se nikad ne zanose idejama koje su neostvarive. Među njima je rođeno mnogo biznismena, budući da vole novac, a istodobno i znaju njime upravljati. Ove je ljude lako prepoznati po lijepom licu, senzualnim usnama i skladnom tijelu. Žene su obično prave rasne ljepotice, a u nastavku pronađi još pet karakteristika tipičnih žena Bikica zbog kojih ćeš ih početi još više cijeniti.

Odgovorne i strpljive

Žene Bikice vole rutinu, što je odlika zemljanog elementa tog znaka, no istovremeno su prilagodljive. Najveća snaga žena Bikova leži u dvije pobjedničke kvalitete koje posjeduju – osjećajnosti i strpljivosti. Blage su naravi, ali to ne znači da se njima može manipulirati. Mogu planuti, no općenito su strpljive i odgovorne osobe koje u životu najviše vole ravnotežu i mir. Također, žene Bikice su jako odgovorne i na njih se uvijek možeš osloniti. NIkada ne pregaze svoju riječ te imaju osjećaj dužnosti prema drugima.

Predane i odane

Bik je jedan od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova. Žene ovog znaka u veze nikada ne srljaju, jako im  je važno u potpunosti upoznati partnera i biti sigurne da su izabrale onog pravog prije nego što se obvežu i upuste u ozbiljnu vezu. No, jednom kada zavole, Bikice su u potpunosti predane i vjerne te ih krasi velika senzualnost. Onaj koji osvoji ženu Bika dobit će jako puno jer ženi rođenoj u ovom horoskopskom znaku u prirodi je brinuti se za druge, zbog čega će se u vezi truditi davati što više sve dok joj je partner odan i vjeran i dok joj pruža osjećaj sigurnosti i zaštite.

Vladarice stila

Vjeruje se kako su uz Vage, žene Bikovi najstylish pripadnice zodijaka. Životni moto Bikica je kvaliteta prije kvantitete, što se snažno očituje i u njihovom odjevnom stilu. Kupuju samo kvalitetnu robu sašivenu od najfinijih materijala, a poznate su i po svojoj sklonosti markiranoj odjeći. U ormaru tipične pripadnice znaka uvijek će se naći kostim ili odijelo šivano po mjeri jer ova žena zna da odjeća koja savršeno pristaje nikad neće izaći iz mode. Praktične, otmjene i s puno ukusa, žene Bikovi prije će izabrati cipele na ravnu petu s diskretnim ukrasom na njima nego štikle te besprijekorno sašivene hlače nego mini suknju. Otmjene su i imaju nepogrešiv smisao za lijepo.

Žena Bik je prijateljica za cijeli život

Svoja prijateljstva žena Bik shvaća ozbiljno, njeguje ih, a svojim prijateljima nesebično se posvećuje te im ostaje lojalna. Zauzvrat, od prijatelja očekuje jednaku lojalnost. Za sreću nije joj potrebna horda prijatelja, već uzak krug odabranih. Osobe koje joj se ne sviđaju žena Bik će ignorirati, a svađat će se tek rijetko. Ako si se našla u njezinom uskom krugu prijateljica, prava si sretnica, jer će ona uvijek biti uz tebe.

Ljepotice bez premca

Velike, ekspresivne oči sa spuštenim kapcima, punije senzualne usne, vitak, elegantan vrat, širi grudni koš i krupnija građa neke su od fizičkih odlika tipične žene Bika. Vrat je dio tijela kojim vlada ovaj znak, pa je u pripadnica ovog znaka vrlo često izražajan i vole ga istaknuti ogrlicama, lančićima, šalovima, maramama. Građa tijela obično je robusnija te su srednje visine ili malo ispod prosjeka. Krase ih blage i nježne oči te pogled "kao u psića", pa pripadnici jačeg spola teško odolijevaju zavodljivom šarmu kojim te oči zrače. Večina žena Bikova može se tako pohvaliti divnim stasom i seksepilnošću, zbog čega su omiljene kod suprotnog spola.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.