Stiže povoljan period

Lova, meni treba lova: Evo kojim bi se znakovima mogla osmjehnuti sreća na financijskom planu ove jeseni

U moru inflacije i poskupljenja, astrologija kaže kako jesenski mjeseci donose dobre vijesti na financijskom polju za ova četiri horoskopska znaka. Jesi li među njima?

pexels-karolina-grabowska-5902939.jpg
Foto: Pexels

Bližimo se jeseni, a nova sezona sa sobom donosi i nove početke, ali i neke nove izazove. Na to kakav će nam biti određeni period značajno utječe i astrologija, a posljednji mjeseci 2023. godine za neke bi znakove mogli biti vrlo uspješni, barem u financijskom smislu.

Image
Ni retrogradni Merkur ne može im ništa

Četiri sretnika: Horoskopski znakovi s najviše sreće u rujnu

S dolaskom novog godišnjeg doba, nekim će se horoskopskim znakovima napokon osmjehnuti sreća na financijskom polju, barem ako je vjerovati zvijezdama. Čekaju ih dobre vijesti po pitanju prihoda, napredak u profesionalnom životu ili pak neočekivana financijska dobit, a pojedinci će napokon dobiti nagradu za svoj naporan rad i trud.

Prema astrologiji, četiri će horoskopska znaka imati najviše sreće s financijama do kraja godine, a u nastavku otkrij je li i tvoj znak među njima.

POGLEDAJ VIDEO: Recept za Pavlovu tortu

Blizanci

Kroz čitavu godinu, Blizancima je išlo prilično dobro na financijskom polju. Mnogi su se pripadnici ovog znaka suočili s povećanjem prihoda, a financijsko stanje ostaje stabilno sve do kraja godine. Posljednje tromjesečje donosi im uspjeh i financijsku korist, a mnogi bi Blizanci mogli pronaći i neke nove izvore prihoda. Neki će dobiti ponudu za suradnju ili rad na zanimljivom projetku koji bi im mogao donijeti dodatnu zaradu.

Image
Foto: Pexels

Rak

Financijski horoskop za Rakove ove je godine bio povoljan, a mnogima se financijsko stanje znatno poboljšalo što je pozitivno utjecalo i na njihov životni standard. Značajan uspjeh na financijskom polju pripadnike ovog znaka očekuje i tijekom jeseni. Neke investicije iz prošlosti napokon bi mogle uroditi plodom. U studenom i prosincu možda će porasti neki troškovi, ali i prihodi.

Image
Foto: Pexels

Djevica

U posljednjem tromjesečju ove godine sreća na financijskom polju smiješi se i ljudima rođenima u znaku Djevice. Uspjet će u svim svojim nastojanjima, a očekuje se i značajan napredak u karijeri. Drugi će biti zadivljeni njihovim načinom razmišljanja, a to bi Djevicama moglo koristiti i osobno i financijski. Period će posebice biti financijski povoljan za one koji se bave umjetnošću ili konzaltingom.

Image
Foto: Pexels

Strijelac

Ova je godina od samog početka bila uspješna za mnoge ljude rođene u znaku Strijelca. Financijska situacija bila je izvrsna zbog strateškog položaja planeta, a slično će ostati i do kraja godine. Mnogim će se Strijelcima prihodi znatno povećati, a neki će dobiti i sjajnu priliku da povećaju svoju ušteđevinu. I u posljednjem tromjesečju ove godine, sreća će biti na njihovoj strani.

Image
Foto: Pexels