Njihova je mašta čudesna

Žive u svom svijetu: U ovim se znakovima kriju najveći sanjari

Za razliku od većine, ovi horoskopski znakovi vole maštati i živjeti u nekom svom svijetu, a često uopće nisu svjesni onoga što se oko njih događa

pexels-andrea-piacquadio-920379.jpg
Foto: Pexels

Ponekad se uistinu lako izgubiti u svojim mislima. Ljudska mašta nema granica, no s obzirom na to da nismo svi jednaki, neki su ljudi veliki sanjari, a drugi pak više vole biti s obje noge čvrsto na zemlji.

Image
Zvjezdani potencijal

Rođeni da ih obožavaju: Znakovi koji imaju najviše šanse postati slavni

Bilo da maštaš o kući iz snova ili egzotičnim putovanjima, u tim trenucima sanjarenja zasigurno ne obraćaš pažnju na stvarni svijet. Možda ti je zatrebao samo mali odmak od surove realnosti, a možda si takva i po prirodi.

Naime, kako ističu astrolozi, horoskop uvelike utječe na našu osobnost pa tako postoje i oni neki horoskopski znakovi koji vole maštati i živjeti u svom svijetu. U nastavku otkrij u kojim se znakovima kriju najveći sanjari zodijaka i jesi li i sama među njima.

POGLEDAJ VIDEO: Joga za opuštanje

Blizanci

Otvoreni i druželjubivi, pripadnici ovog znaka ne podnose dosadu. Ako su negdje i ne pronalaze uzbuđenje, lako će otploviti u svoj svijet mašte. Vrlo su komunikativni i vole skakati s teme na temu. Radi toga, često su izgubljeni u svojim mislima i idejama. Njihova sanjarenja su živahna kao i njihov stvarni život pa je velika vjerojatnost da se u njihovom umu odigrava prava predstava.

Image

Izvor: Giphy

Rak

Brižni i suosjećajni, Rakovi samo žele da se svi osjećaju voljeno i ugodno. Skloni su izgubiti se u sjećanjima na sretna vremena. Pripadnici ovog znaka žude za savršenim životom bez problema, s ljudima koji ih obožavaju pa jako puno vremena provode sanjarejući o takvim situacijama. Kada se ne prisjećaju svojih radosnih trenutaka, onda sanjare o budućim događajima za koje se nadaju da će se ostvariti.

Image
Foto: Pexels

Vodenjak

Inovativni Vodenjaci stalno razmišljaju o budućnosti. Također su prilično introvetirani pa često provode vrijeme u samoći, baveći se svojim mislima. Kako pojašnjavaju astrolozi, puno vremena provode u svom umu i mogu si dočarati i one najsloženije snove. S obzirom na to da su veliki humanitarci, kada ne razmišljaju o idejama za budućnost, vjerojatno smišljaju načine kako pomoći drugima.

Image

Izvor: Giphy

Strijelac

Kao najveći avanturisti zodijaka, Strijelci uvijek maštaju o putovanjima i avanturama. Njihov slobodni um nema premca i često odlutaju u svojim mislima kada su uzbuđeni zbog nekih novih prilika. Provode sate i sate zamišljajući svoje buduće avanture, velika putovanja ili intelektualne potrage. Imaju veliku ljubav prema istraživanju i znanju pa njihov um nikad ne miruje.

Image
Foto: Pexels

Ribe

Ribe su, dakako, najveći sanjar među horoskopskim znakovima. Njihova kreativna i maštovita priroda vodi ih na nevjerojatna putovanja unutar njihovih umova pa oni i svoje svakodnevne trenutke mogu učiniti čarobnima. S Neptunom, planetom kreativnosti i iluzija, kao svojim vladarom, pripadnici ovog znaka često se izgube u svojim mislima, a ujedno su i majstori u kreiranju neke svoje drugačije stvarnosti. Žive u svom svijetu i često uopće nisu svjesni onoga što se oko njih događa.

Image

Izvor: Giphy