Uredska romansa

Ljubav ne pita: Ovi znakovi najčešće se zaljube u kolegu s posla

Ne možemo birati u to tko će nam se svidjeti - to odabire naše srce. A nekim znakovima, otkrivaju zvijezde, srce najčešće brže zakuca baš na radnom mjestu

jason-goodman-0K7GgiA8lVE-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Bilo da je u pitanju novi šef ili zgodni kolega s kojim svaki dan ideš na ručak - radi njega se raduješ odlasku na posao i ujutro dugo stojiš pred ormarom smišljajući savršenu zavodničku odjevnu kombinaciju.

Image

Je li ti se kad dogodila ljubavna priča na radnom mjestu? To je kao slatka tajna koju dijelite samo vas dvoje dok se poskrivećki pogledavate na radnom sastanku i dotičete u prolazu - tako ubudljivo. Na poslu provodimo puno vremena pa zapravo uvijek postoji šansa da nam se dogodi takva romansa, no neke ljude posebno privlači avantura u uredu jer ih uzbuđuje tajnovitost, diskrecija i skrivanje od drugih kolega što dolaze u paketu s ovakvom ljubavnom pričom.

Image
Njima treba lova do krova

Materijalisti: Ovim horoskopskim znakovima je najvažnije da im je partner bogat

Horoskop otkriva kako postoje znakovi kojima je ovakva ljubav naprosto 'zapisana u zvijezdama'. Provjeri jesi li među onima koji su skloni pomiješati ljubav i posao:

Vaga

Ovaj je znak pod vlašću Venere pa ne iznenađuje što ljubav mogu pronaći bilo gdje - a tako i na poslu. Osobe rođene u znaku Vage spremne su sve učiniti za ljubav, a ako se dogodi da se zaljube u svog kolegu, to neće moći skrivati. Uskoro će svi u uredu znati za novi par zaljubljenih golupčića.

Image
Foto: Unsplash

Bik

Bik je doduše pouzdan i vrijedan radnik, ali ako pronađe simpatiju na radnom mjestu, zapostavit će svoje radne zadatke - teško je biti produktivan i fokusirati se na posao s glavom u oblacima. No, ako ništa drugo, Bik će uspješno skrivati svoje osjećaje pred kolegama i šefom kako ne bi upao u dodatne probleme.

Image
Foto: Unsplash

Djevica

Djevice su vrlo šarmantne i zaljubljive su prirode. Ako osobi rođeni u ovom znaku neki kolega posveti malo više vremena ili je počasti kavom, moguće je da će ubrzo na njega 'baciti oko'. Djevicama ne treba puno da osjete leptiriće u trbuhu - ljubav je za njih svugdje i uvijek moguća.

Image