Njima treba lova do krova

Materijalisti: Ovim horoskopskim znakovima je najvažnije da im je partner bogat

Kad je riječ o pitanjima srca, novac ne bi trebao biti presudan, no za neke znakove vrijedi pravilo: što deblji novčanik, to veća ljubav. Saznaj tko su najveći materijalisti Zodijaka

profimedia-0566693431.jpg
Foto: www.profimedia.hr

To što će nam kod odabira partnera biti važno sasvim je individualno, ali većina nas traže slične osobine: iskrenost, duhovitost, vjernost i tomu slično. Rijetko tko će na ovaj popis uvrstiti i dobro stanje bankovnog računa. No, iako to možda sami za sebe nikad ne bi javno priznali, Zvijezde otkrivaju da su neki znakovi baš takvi – u stalnoj potrazi za zlatnim rudnikom.

shimmer fallback

Bez obzira na to jesu li i sami dobro stojeći ili trebaju sponzora, kod nekih znakova imaju šanse samo oni 'dobro podmazani'. Kažu da ljubav sve pobjeđuje, ali čini se da za neke novac pobjeđuje i ljubav. Evo koji znakovi će se zaljubiti na prvi pogled – u debeo novčanik:

Bik

Ako želiš zavesti Bika, izvadi skupocjeno posuđe i na krevet stavi svilene plahte: osobe rođene u ovom znaku magnetski privlači luksuz. Bikovi su senzualni i najveći su hedonisti Zodijaka: život na visokoj nozi ono je o čemu sanjaju. Naime, Bikom vlada Venera, planet ljubavi i novca.

shimmer fallback

Lav

Iako više od mirisa ruža voli miris svježih novčanica, Lavu neće biti dovoljno samo bogatstvo, ove su mačkice gladne slave. Ako im budući partner, osim lijepih stvari, može omogućiti i da, recimo, imaju vlastiti TV show ili barem ulogu u seriji, onda je ljubav garantirana. No, Lav je i sam velikodušan, partnera obožava obasipati vrijednim darovima, a izlasci u skupe restorane obavezna su rutina lavovskog zavođenja.

shimmer fallback

Škorpion

Škorpion je predodređen da bude bogat, njegova je priroda natjecateljska, a duh ambiciozan. Ovaj najveći zavodnik Zodijaka magično privlači osobe drugog spola i vrlo lako će ih pridobiti da rade u njegovu korist. Ovo nipošto ne znači da Škorpion nije romantičan, samo mu je od nježnog šaputanja na jastuku draži zvuk bankomata koji vrti lovu. 

shimmer fallback

Jarac

Zemljani znak Jarac je naprosto super praktičan. Nije onaj koji će se izgubiti u snovima i fantazijama niti će nositi ružičaste naočale. Ovaj rogonja sam sebi postavlja visoke ciljeve i svesrdno se trudi uvijek penjati prema vrhu. Iako razgovor o mjesečnim troškovima vjerojatno nije seksi, Jarac se mora osjećati financijski sigurno da bi se mogao opustiti u vezi – i u krevetu. Prazni džepovi i neplaćeni računi za Jarca su totalni turn off.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.