Ljubavni vodič

Razmišljaju srcem: Ova 4 horoskopska znaka se često zaljube u krivu osobu

Pripadnici ova četiri horoskopska znaka često ignoriraju znakove upozorenja i na kraju se zaljube u pogrešnu osobu!

profimedia-0548679584.jpg
Foto: Profimedia.hr

Ljubav je potpuno ludi osjećaj i zbog nje možemo učiniti nepredvidljive i najluđe stvari. Kada smo zaljubljeni ne primjećujemo mane voljene osobe ili nesavršenosti i skloni smo je beznadno obožavati i idealizirati. Također onda možda ne primjećujemo da to nije prava osoba za nas i da će nas u budućnost povrijediti i slomiti nam srce.

Image
Astro vodič

Godina ljubavi: 5 horoskopskih znakova kojima se smiješi brak u 2022. godini

Uvijek postoje znakovi upozorenja, ali ne kaže se bez razloga da je "ljubav slijepa". Na loše stvari često ćemo samo odmahnuti rukom i misliti da je nešto prolazno. Zvuči ti ovo poznato?

Image

Možda su ti već nekoliko put slomili srce ili si za sve loše postupke svog voljenog uvijek našla opravdanje. Ako je to tako onda je velika vjerojatnost da pripadaš sljedećim horoskopskim znakovima. Oni često u tim ludim osjećajima zaborave na razum, a tek kasnije otkriju da im je srce slomljeno i da osoba koju vole nije najbolja za njih.

Ovan

Ljudi rođeni u ovom znaku uvijek vole biti na samom vrhu bez obzira radi li se o osobnom ili profesionalnom dijelu života. Zbog toga će ih često privući neka osoba samo zato je popularna ili uspješna, a njihov skriveni motiv je često samo to da svima pokažu kako mogu dobiti koga žele. No, zbog toga imaju veliku šansu da se zaljube u krivu osobu i da ne primijete nečiji karakter. Trenutak kada se dogodi realnost mogao bi jako težak za pripadnike ovog znaka jer će ta osoba biti daleko od onog što oni žele u svom životu.

Image

Blizanci

Blizanci su vrlo društvena bića i imaju stalnu potrebu biti okruženi ljudima. Ne vole samoću i izbjegavaju biti sami sa sobom. Zbog toga se često moraju boriti protiv svoje usamljenosti. Zaljubit će se u prvu osobu koja naiđe i odmah započeti vezu, čak će se i odlučiti na zajednički život, a sve kako ne bi bili sami i nesretni.

Image

Rak

Pripadnici ovo znaka su pravi emotivci i osjećaji su uvijek ono prema čemu donose odluke u životu. Zbog toga su se skloni zaljubiti u osobu koja im daje i najmanji znak pažnje i ljubav. Jako se vežu za sobu koju zavole i na kraju im srce bude slomljeno. Druga strana se često poigrava njihovim osjećajima ili iskorištava njihovu privrženost.

Image

Strijelac

Tipični pripadnici ovog znaka u ljubavnoj vezi žele biti s nekim tko će im osigurati osobni prostor i tko ih neće gušiti s emocijama. No, opet im je važno da je to osoba koja će biti izazov za njih jer Strijelci obožavaju avanturu. Često će svoje srce dati osobi koju je teško osvojiti, nije spremna za vezu ili ne pokazuje veliki interes za njih!

Image