Astro vodič

Godina ljubavi: 5 horoskopskih znakova kojima se smiješi brak u 2022. godini

Zvijezde svake godine predviđaju, svašta. A evo što astrologija kažu o ljubavi i braku u idućoj godini, neke horoskopske znakove čeka brak u 2022. godini

maria-orlova-13naxFTumNA-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Kruna svaka ljubavi je brak, to je odluka dviju duša da dijele sreću i tugu i zajedno idu ruku pod ruku kroz sve što im život donosi. Označava i potpuno nove poglavlje u životima pojedinca koji pristaju na veliku odgovornost, ali i otvaraju srce ljubavi i zajedništvu.

Image
Kome se NE smiješe zvijezde

Sezona Strijelca bit će posebno izazovna za ova tri horoskopska znaka

Ulazak u brak nije lagana odluka. Iako je vjenčanje samo jedan dio jednadžbe, puno je važnije da ljudi u zajednici pokazuju strpljivost i razumijevanje. Prema astrologiji dva su planeta važna za ulazak u ovu zajednicu - Jupiter i Saturn. U ovoj kombinaciji Jupiter nudi milost i blagoslove, a Saturn je uključen u karmička djela. Prema njihovom kretanju može se vidjeti kojim horoskopskim znakovima se smiješi sudbinsko DA u određenoj godini.

shimmer fallback

Ako te zanima tko će pronaći ljubav i kome se smiješi bračna sreća u 2022. godini samo nastavi čitati!

Rak

Ova će godina biti posebno lijepa za ljude rođene u ovom znaku. Njihova istinska predanost ljubavi i traženje srodne duše dovest do sreće. Karmički planet Saturn donijet će blagoslov u kući braka prije travnja kada dalje nastavlja svoj put. No, povratak Saturna u bračnu kuću u srpnju okončat će sve prepreke i borbe na ovom području. Sretni Rakovi konačno će pronaći osobu koja će im uistinu biti posvećena, a mnoge veze prijeći će na višu razinu i partneri će poželjeti zauvijek ostati zajedno. Mnogi pripadnici ovog znaka osjećat će se sretno i blagoslovljeno.

shimmer fallback

Lav

Za pripadnike ovog znaka 2022. godina bit će ostvarenje snova jer će ispuniti svoju dugogodišnju želju i ujediniti se sa srodnom dušom. Samci imaju velike šanse i njihovo čekanje će se isplatiti jer će na početku godine pronaći partnera iz snova. Prema astrološkim konstalacijama velike mogućnosti za vjenčanje su u travnju. Proljeće koje stiže Lavovima će donijeti ljubav u najljepšem obliku. Saturn će napraviti tranzit u kući braka u travnju i tamo će ostati do srpnja. Stoga će ti u ovom vremenskom periodu Saturn pomoći da se povežeš s karmičkim aspektima u svom život. Lavovi koji su u vezama vjerojatno će odlučiti za ulaz u i brak. Ovu godinu Lavovi trebaju iskoristiti jer ih čeka veliki blagoslov.

shimmer fallback

Djevica

Prema tranzitima koji se događaju na nebu ovo bi mogla biti dobra godina za ovaj znak. Planeti će aktivirati kuću braka i očekuju se povoljni rezultati. Sve prepreke koje su postojale do sada će nestati, a mnoge Djevice pronaći će savršenu osobu za sebe. Prvo tromjesečje idealno je vrijeme za novu ljubav, ljubav tvog života mogla bi se pojaviti iz vedra neba, a velike su šanse da će i brzo doći do vjenčanja. Veze u kojima su postojali problemi i česte svađe konačno će ući u mirniji period i obje strane će se potruditi kako bi riješili sve nedoumice, a sve to bi moglo dovesti do ulaska u brak do sredine 2022. godine. Ova godina će se pokazati kao pravi blagoslov jer će Jupiter pružiti milost i otvoriti put prema ujedinjenju.

shimmer fallback

Škorpion

2022. godina će biti ugodna za sve pripadnike ovog znaka na bračnom i ljubavnom polju. No, možda ćeš se ipak na početku godine možda morati malo pomučiti ako želiš pronaći pravu ljubav, ali sve će biti bolje kako prilazi srpanj jer će i Jupiter i Saturn povoljno djelovati u ovom znaku. Ovaj aspekt će donijeti novu ljubav koja će biti dugotrajna i stabilna. Također se vrlo lako može dogoditi ljubav na prvi pogled tijekom prve polovice godine, a već u drugom dijelu godine velike su šanse da se iz ovog izrodi brak. Lavovi koji su već zaljubljeni i u vezi mogli bi konačno napraviti veliki korak i zaručiti se te svoju ljubav proslaviti u krugu obitelji i prijatelja.

shimmer fallback

Ribe

Pripadnici ovog znaka sljedeće godine mogu neke prilike pretvoriti u veliku ljubavnu priču. No, ti dobri aspekti kreću od travnja jer će Jupiter biti u tranzitu. To će donijeti puno blagoslova i aktivirat će kuću braka, a neki odnosi koji se nisu uspjeli realizirati sada će dobiti mogućnost da se razviju u ljubavnu vezu. Također nekim pripadnicima ovog znaka mogli bi vrlo brzo donijeti odluku o ulasku u brak u drugoj polovici godine. Ribe koje su već pronašle ljubav mogle bi se odlučiti na veliko DA i sjediniti se pred ljudima i zakonom.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.