Za jačanje intimnosti

Horoskop otkriva koja seks poza najviše odgovara tvom znaku

Prema mišljenju astrologa, seks i astrologija usko su povezani pa tako za svaki horoskopski znak, ovisno o tome kojem astrološkom elementu pripada, postoje i najbolje poze u seksu

priscilla-du-preez-vuXS3RvU7dw-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Svaka veza s vremenom može zapasti u rutinu, a to se onda najčešće negativno odražava i na seksualni život para. Ipak, postoje brojni trikovi pomoću kojih možemo začiniti odnos te probuditi uspavane strasti, a isprobavanje novih seks poza jedan je od najboljih načina za vraćanje veze 'u život'.

Image
Čemu žurba?

Žure pa požale: Horoskopski znakovi koji se najčešće vjenčaju za pogrešnu osobu

Iako svaki par ima neke svoje omiljene seks poze koje redovito prakticira, želite li ti i tvoj partner isprobati nešto novo, možda biste trebali zaviriti u svoj horoskop.

Naime, prema mišljenju astrologa, seks i astrologija usko su povezani pa tako za svaki horoskopski znak, ovisno o tome kojem astrološkom elementu pripada, postoje i neke najbolje poze koje su idealne za jačanje intimnosti i emocionalne bliskosti s partnerom.

U nastavku pronađi svoj (i partnerov) horoskopski znak i otkrij koje poze u seksu biste trebali isprobati.

Vodeni znakovi (Rak, Škorpion i Ribe)

Rak, Škorpion i Ribe svi spadaju u vodene znakove koji su najemotivniji. Prema mišljenju astroloških stručnjaka, idealna seks poza za pripadnike vodenih znakova je 'doggy style' poza. S obzirom na to da je ovim znakovima emotivna povezanost jako važna, za njih su idealne one poze u seksu koje omogućavaju duboku penetraciju stoga je popularni 'doggy style' idealan izbor. Da bi ova poza bila što ugodnija, stručnjaci preporučaju stavljanje jastuka ispod koljena i zglobova, a seksualno iskustvo može se poboljšati uvođenjem vibratora i sličnih seksi igračaka koje povećavaju šanse za postizanje orgazma.

shimmer fallback

Zemljani znakovi (Bik, Djevica i Jarac)

Bik, Djevica i Jarac spadaju u zemljane znakove i dobro su poznati po svojoj prizemljenosti i stabilnosti. Dakle, kod pripadnika ovih horoskopskih znakova rutina je ključna pa će im klasična misionarska poza savršeno odgovarati. Iako je riječ o vrlo jednostavnoj pozi, zemljani znakovi je vole jer kod ove poze uvijek znaju što točno mogu dati i što mogu očekivati, a to pozitivno utječe na njihovo samopouzdanje pa im je i postizanje orgazma puno lakše. Osim toga, misionarska poza podrazumijeva gledanje partnera u oči pa je idealna za ostvarivanje bliskosti.

shimmer fallback

Vatreni znakovi (Ovan, Lav i Strijelac)

Ovan, Lav i Strijelac vatreni su znakovi dobro poznati po svom snažnom i strastvenom temperamentu. Kad je u pitanju seks, ovim znakovima u krevetu treba malo više avanture pa njihovi partneri trebaju biti spremni na izazove i fleksibilnost. Seks poze koje nisu klasične za njih su najbolji izbor, a savršeno će im odgovarati seks u stojećem položaju uz zid ili ispod tuša, ili još bolje, na nekom neočekivanom mjestu. Poza se može izvoditi u brojnim varijacijama pa tako, primjerice, partner može podići partnericu prilikom penetracije, a može se izvesti i uz pomoć neke čvrste podloge, poput stola ili kauča. Važno je biti maštovit jer upravo je to ono što uzbuđuje vatrene znakove.

shimmer fallback

Zračni znakovi (Blizanci, Vaga i Vodenjak)

Blizanci, Vaga i Vodenjak zračni su znakovi koji, osim za fizičkom stimulacijom, čeznu i za intelektualnim poticajem. Kad su u pitanju odnosi, zračni znakovi strastveni su po pitanju svojih stavova i ideja, a u seksu će ih najviše uzbuditi prljavi mali razgovori i druge stvari koje mogu stimulirati njihov um. Stručnjaci za astrologiju ističu da bi im seks utroje ili pak eksperimentiranje s BDSM-om moglo savršeno odgovarati jer će im pružiti i mentalnu i fizičku stimulaciju. Međutim, ako par želi oživjeti romantiku u svojoj vezi, seks utroje možda i nije najbolja ideja jer dovođenje treće osobe u spavaću sobu može izazvati još veći kaos, a ne promijeniti stvari na bolje, upozoravaju seksolozi.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.