Čemu žurba?

Žure pa požale: Horoskopski znakovi koji se najčešće vjenčaju za pogrešnu osobu

Vjenčanje je važan životan korak o kojemu bi se trebalo promisliti. Ali ovi znakovi žure se sa stupanjem u brak pa kasnije požele

jeremy-wong-weddings-464ps_nOflw-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Sigurno poznaješ parove koji su u vezi godinama i ne planiraju se vjenčati jer to ne smatraju nužnim. Drugi čekaju savršen trenutak i mjesecima unaprijed dogovaraju obred i salu. Trećima je pak manje važan termin i gdje će se vjenčanje održati. Jedino im je bitno stati pred oltar – premda su u vezi kratko. Želja im je skrasiti se pa brzaju s odlukom.

Image
Nisu 'materijal' za brak

Baš i nisu materijal za brak: Najveće šanse za razvod ima ovih 5 horoskopskih znakova

Iako brak može 'puknuti' neovisno o tome koliko se par poznavao prije vjenčanja, ovi horoskopski znakovi često sklope brak s pogrešnom osobom.

shimmer fallback

Od svih 12 horoskopskih znakova, sljedeći imaju najveću šansu brzopleto ući u brak, a onda (prije ili kasnije) požaliti.

Ovan

Ovnovi su impulzivni i vjerojatno će bez razmišljanja uskočiti u brak. Brzo će se zaljubiti u onu osobu koja privuče pažnju Ovna i organizirati svatove. U tom času neće biti svjesni partnerovih mana i vrlina jer će biti 'opijeni' strašću i zaljubljenošću. Nakon nekog vremena u bračnoj zajednici shvatit će da njihov odabranik ipak nije idealan i da možda uopće nije supružnik kakvoga bi htjeli.

shimmer fallback

Lav

I Lavovi vole pažnju i ljubav. Iako su karakterno jaki zbog zaljubljenosti mogu 'oslijepiti'. U brak uskaču dok su još u fazi početne ludosti, a kad ih ona prođe, osvješćuju da imaju posla s egocentrikom i manipulatorom. To brzanje skupo ih košta.

shimmer fallback

Jarac

Kad je riječ o ljubavi, Jarčevi ne donose promišljene odluke. Usredotočuju se na sebe i karijeru, a ljubav ostavljaju po strani i vjenčaju se za osobu koja prva naleti. Doslovno. Nisu dobri u prosuđivanju i umjesto da odluke o važnim odlukama donose hladne glave, oni sve učine na brzinu. Ako si rođena pod ovim znakom, radije stani i promisli.

shimmer fallback

Djevica

Djevice slijede pravila i društvena očekivanja. Ni same ne znaju što traže pa će i odabir partnera prepustiti drugima. Vjenčat će se za tu osobu samo zato što im je obitelj rekla da je ona 'prava' i da požure sa svadbom. Na prvo će mjesto staviti mišljenje drugih i uvjeravati se da bi pod hitno trebali sklopiti brak. Onda kasnije shvate da bi bilo bolje da su slušali sebe.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.