Ne mogu si pomoći

Ovih 6 znakova 'pucaju' od ljubomore kad njihov partner flerta

Čak i ako vjeruješ svom partneru, a ne možeš si pomoći da ne budeš ljubomorna kada ga vidiš kako flerta s nekim drugim - možda si jedan od ovih šest nesigurnih horoskopskih znakova

profimedia-0588676092.jpg
Foto: Profimedia

Možda se osjećaš sigurno u svojoj vezi, vjeruješ svom partneru i znaš da te nikada neće prevariti. Ali kad ga vidiš kako flerta s nekim, ne možeš si pomoći i postaješ ljubomorna.

Image
Ljubomora uništava vezu

Stručnjaci potvrdili: Tri savjeta kako pobijediti ljubomoru

Dok neki ljudi flertaju, a da ni ne razmišljaju o tome, za druge je to način izražavanja interesa za drugu osobu kroz govor tijela, igru riječi i dodir. No, postoji razlika između ljubaznosti i flertanja, a ponekad se te linije zamagljuju; tada može biti teško reći u koju kategoriju spada tvoj partner.

Tu nesigurni horoskopski znakovi u astrologiji imaju problem. Flert njihovog partnera može potaknuti osjećaj ljubomore i dovesti do brige oko varanja. Kad uhvatiš partnera kako flerta, možeš se osjećati kao da te ignorira kako bi mogao imati punu pažnju druge osobe - a to boli!

Ako osjećaš ljubomoru, ne želiš učiniti nešto zbog čega ćeš kasnije požaliti, ali ni izbjegavanje suočavanja sa svojim osjećajima nije dobro. Provjeri jesi li na popisu nesigurnih horoskopskih znakova koji 'pucaju' od ljubomore kad vide partnera kako flerta.

Bik

Bik je znak koji zna važnost dodira i stoga vjeruje da i običan zagrljaj može prenijeti emocije i namjeru. Ovaj horoskopski znak žudi za dodirom i vrlo je senzualna osoba, pa kad vidi kako njihov partner koketno dodiruje nekoga, to ih čini jako ljubomornima.

Jedina osoba koju bi Bikov partner trebao dodirivati su oni. Kad njihov partner flerta s nekim drugim, kod Bika se osim ljubomore budi i posesivnost i nefleksibilnost.

Škorpion

Škorpioni su osjetljivi pa kad vide partnera kako koketira s nekim, postaju iznimno ljubomorni. Škorpioni mogu postati vrlo opsesivni što se tiče njihovog partnera, a kad to spojiš s njihovim intenzitetom, imaš bombu spremnu za eksploziju.

U drugim situacijama, Škorpion bi mogao pristupiti situaciji prije nego što uskoči, ali kad postane ljubomoran, jednostavno ne može ostati hladne glave i reagira iz čistih emocija.

Rak

Većina Rakova priznaje da su ponekad malo previše zaštitničke i posesivne osobe, ali to je samo zato što im je toliko stalo do njihovih partnera. Rak ne želi uopće mogućnost da osoba s kojom njezin partner koketira ima bilo kakav utjecaj na partnerove postupke - poput uvjeravanja partnera da ih ostavi ili varanje.

Ako je Rakova veza relativno nova, ovaj horoskopski znak mogao bi osjećati veliku nesigurnost i strah od neuspjeha veze ako vidi svog partnera da flerta s nekim drugim.

Lav

Iako Lava krasi veliki šarm i zavodnička priroda, nimalo ne cijeni da njihov partner flerta s nekim drugim. Ako je pažnja i naklonost njihovog partnera na bilo kome drugome osim na njima, Lav to smatra velikim nepoštovanjem.

Lavova ljubomora na partnerov flert mogla bi biti početak eskalacije emocija, što bi, u pozitivnom ishodu situacije, dovelo do toga da Lav i njihov partner razgovaraju o tome što je u redu, a što nije.

Strijelac

Većinu vremena Strijelci su ležerni, cool i imaju smisla za humor o životu. Međutim, kad uhvate partnera kako flerta s nekim drugim, mogu postati super ljubomorni.

Oni su samouvjereni i imaju snažan osjećaj za sebe, ali čak i netko toliko siguran u sebe kao oni može imati sumnje kada vidi svog partnera potpuno zarobljenog pažnjom od strane nekoga drugog. Loša stvar je da, kada Strijelac postane ljubomoran, može djelovati impulzivno i bez razmišljanja o posljedicama.

Ribe

Kad su Ribe u vezi, potpuno su predane i predaju cijelo srce svom partneru. Ipak, kad vide svog partnera kako flerta s nekim, za njih je to izdaja i postaju ljubomorne. U njihovoj glavi, nije dalek put od flertanja do varanja.

Velike su šanse da su Ribe u prošlosti bile povrijeđene u ljubavi i ne žele to ponovno prolaziti. Pokušat će ne shvaćati flert ozbiljno, ali i dalje će čuvati svoje srce u slučaju da prijetnja da njihov partner postane nevjeran postane stvarnost.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.