Zauvijek ljubav

'Odvest ću te na vjenčanje': 5 znakova koje do kraja godine čeka brak

Ako je vjerovati astrologiji, neki horoskopski znakovi ove godine će vrlo lako stupiti u brak, a neki će već i na početku veze znati da su pronašli savršenu osobu za sebe

profimedia-0295636887.jpg
Foto: Profimedia.hr

Bračna zajednica muškarca i žene posebno je ujedinjenje. Ne radi se samo o papiru koji je potvrda ljubavi između dvoje ljubavi pred društvom i svijetom, nego o spajanju dviju duša. Muškarac i žena se zavjetuju da će biti odani jedno drugom, voljeti se, ali i da će jedno drugome biti radost i veselje. I svatko tko je ušao u brak krenuo je s tim mislima i vjerom.

Image
Kome se zvijezde smiješe?

Počela je vladavina Blizanaca: Evo što donosi svakom horoskopskom znaku

Takvo partnerstvo i ljubav želi ostvariti većina ljudi u životu, a oni koji nisu u braku često se pitaju kada će doći do tog zlatnog prstena. Zato donosimo predviđanja astrologa za ovu godinu, 2022. godina još traje, a u vrlo kratko vrijeme se stvari mogu promijeniti čak i ako nam trenutno brak uopće nije na pameti.

shimmer fallback

U svakom slučaju, zvijezde predviđaju da neki horoskopski znakovi ove godine imaju puno veće šanse da ostvare brak od drugih, a o kojim se znakovima radi pročitaj u nastavku.

Rak

Ova godina je vrlo posebna za ljude rođene u ovom vodenom znaku. Njihova želja da pronađu svoju srodnu dušu i osobu s kojom će dalje ploviti kroz život konačno će se ostvariti. Zvijezde su stvorile dobre konstelacije. Planet Saturn prošao je kroz kuću braka u prvoj polovici godine i donio slatke vijesti. S druge strane povratak Saturna u kuću braka u srpnju riješit će sve zapreke i probleme koji bi se mogli pojaviti na ovom polju.

Uran i Neptun, kao vrlo moćni planeti, bit će u ovoj kući idućih nekoliko godina. No osjetljivi pripadnici ovog znaka trebaju općenito paziti jer njihova ljubavna veza može biti uzbudljiva i nepredvidiva, ali i nestabilna. Oni su inteligentni, ali zbog izrazite osjetljivosti postaju često čudni i nervozni. No iako su vrlo osjećajni, često se susreću s razočaranjem u braku i ljubavi, a uvijek teže pravdi i poštenoj igri između dvoje ljudi.

shimmer fallback

Lav

U tekućoj godini pripadnici ovog znaka najbolje će razumjeti ljubav i privrženost koju dobivaju od partnera. Oni koji su već u ljubavnim vezama mogli bi se zaručiti, a neki će se odučiti i za sljedeći korak. No ako postoje problemi s partnerom, najbolje bi bilo pokazati strpljenje i osjećajnost. Ova godina svakako će za mnoge pripadnike ovog znaka biti ispunjenje dugo željenih snova, a mnogi će krenuti u zajedništvo sa srodnom dušom. Saturn će mnogima pomoći da pronađu sve što su željeli jer ova godina je vrijeme kada se ostvaruju najveći ljubavni snovi.

shimmer fallback

Djevica

Za pripadnike ovog znaka mogla bi ovo biti turbulentna godina puna izazova jer će se pojaviti romantične ponude izvan braka ili veze. A ovakve situacije će donijeti puno stresa. Također oni koji su se odlučili za ostanak u vezi samo zbog društvenih konvencija ili da izbjegnu usamljenost mogli bi doživjeti krizu u odnosu. Ovo je godina u kojoj bi mogli shvatiti da nisu spremni na kompromise. No ako su u ljubavnoj vezi koja je stvarna i puna ljubavi s lakoćom će preživjeti ovaj period i postati bolji. Prema astrološkim predviđanjima ova godina donijet će lijepe stvari u mnogim ljubavnim vezama.

Dogodit će se iznenadne zaruke i romantične situacije koje će pokazati pravo lice pripadnika ovog znaka. Vrijeme je da krenu korak dalje u ljubavi i partnerstvu. Samci također imaju puno otvorenih mogućnosti jer će možda sresti ljubav svog života tijekom ove godine. A stvari bi se toliko dobro mogle odvijati da će možda već krajem godine razmišljati o zajedničkom životu.

shimmer fallback

Škorpion

Za pripadnike ovog znaka ovo će biti vrlo ugodna godina u braku i ljubavi. Iako je možda početak godine bio jako težak, sve se mijenja do kraja godine, a do kraja godine ljubav ulazi u život. Jupiter i Saturn donose novu ljubav u živote mnogih, a njihov utjecaj jača u srpnju. Ljubavi koji su se dogodile na prvi pogled u prvoj polovici godine, mogle bi do kraja godine biti ozakonjene ili na putu prema braku.

No oni koji su u braku možda će ove godine osjetiti neke turbulencije i zbog toga se trebaju naći s partnerom na pola puta. Rujan će donijeti puno mira i ljubavi u vezama i sve će polako doći na svoje mjesto te će se stvoriti lijepi obiteljski i prijateljski odnosi.

shimmer fallback

Ribe

Za ljude rođene u znaku Ribe, ova će biti godina prepuna prilika koje se do kraja godine mogu pretvoriti u ljubav. Jupiter od travnja donosi blagoslove u područje ljubavi. Ono što možda prije ne bi funkcioniralo sada će postati dobro, a mnoge prilike se mogu razviti u vezu. Potraga za savršenim partnerom može se vrlo brzo pretvoriti u ozbiljnu vezu ili brak. Također oni koji su već u vezi mogli bi do kraja godine odjuriti do matičara.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.