Kome se zvijezde smiješe?

Počela je vladavina Blizanaca: Evo što donosi svakom horoskopskom znaku

Sezona Blizanaca traje od 20. svibnja do 20. lipnja, a u nastavku saznaj kako će utjecati na svaki horoskopski znak

profimedia-0591520748.jpg
Foto: Profimedia

Sezona Blizanaca već je počela - ona pada između 20. svibnja i 20. lipnja, a u mjesecu koji je pred nama donosi nam puno energije i svega u izobilju. Baš zato nije loše provjeriti kako će utjecati na svaki pojedini horoskopski znak. Kad sunce prijeđe u Blizance, možeš računati na užurban društveni život i duboke razgovore. S ulaskom Marsa u znak Ovna 24. svibnja, možeš očekivati ​​nalet samopouzdanja i inspiraciju, a kada Venera, planet novca i ljubavi, uđe u znak senzualnog Bika 28. svibnja, možeš očekivati i malo romantike.

Image
Problemi u komunikaciji

Stiže kaos: Retrogradni Merkur uskoro je ovdje, evo kako će utjecati na svaki znak

Kada Merkur konačno završi svoje retrogradno razdoblje 3. lipnja, stvari će se konačno posložiti i ući ćeš potpunu ravnotežu, a kada se Saturn, planet karme, 4. lipnja vrati u znak Vodenjaka, to može ojačati tvoja prijateljstva i društvenu mrežu.

Image

Dakle, bilo da želiš oživjeti svoj društveni život ili počinješ razmišljati izvan okvira, sezona Blizanaca sa sobom nosi puno čarolije, a u nastavku saznaj kako će utjecati na tvoj horoskopski znak.

Ovan

S obzirom na retrogradni Merkur koji traje do 3. lipnja, vrlo lako može doći do nesporazuma u komunikaciji, zato pripazi na sukobe i izbjegavaj impulzivne odgovore. Također, tijekom sezone Blizanaca moći ćeš lako upoznati nove prijatelje - definitivno ih slušaj, jer bi od njih mogla nešto i naučiti.

Image

Bik

Novac će ti biti na umu tijekom cijele sezone Blizanaca, a budući da su Blizanci poznati po svom brzom kretanju kroz život, možda ćeš i ti malo ubrzati tempo kada se radi o trošenju. Ipak, budi svjesna svoje potrošnje i obrati veliku pažnju na svoje financije.

Image

Blizanci

Uz sezonu Blizanaca koja pojačava tvoju dozu znatiželje, mogla bi se naći na nekim zanimljivim mjestima, ali i dobiti neke odlične ideje. Dakle, ako postoji vrijeme kada bi trebala nešto stvarati, onda je to sada, za vrijeme tvoje sezone.

Image

Rak

Sezona Blizanaca na tebe će najviše utjecati u područjima duhovnosti i podsvijesti, ali i snova, pa bi možda željela posvetiti dodatnu pažnju porukama koje dobivaš u snovima, i to tako da vodiš dnevnik. Slušanje vlastite podsvijesti promijenit će tvoje mišljenje o nekim stvarima.

Image

Lav

Bilo da se radi o organiziranju izleta ili druženju sa starim prijateljima, sezona Blizanaca puni tvoje društvene baterije. Ipak, tu je retrogradni Merkur, zbog kojeg će biti malo teže komunicirati s ljudima koji su ti dragi. No, trebaš biti strpljiva i iskrena.

Image

Djevica

Sezona Blizanaca bit će plodno tlo za nove poslovne prilike, a osim toga, osjetit ćeš veću razinu produktivnosti na poslu. No, to sve skupa možda će zahtijevati od tebe više strpljenja nego inače, zato duboko udahni i ne zaboravi opustiti se.

Image

Vaga

Sezona Blizanaca potaknut će tvoju znatiželju, kao i želju za novim iskustvima, pa je sada idealno vrijeme za posjetiti neka odredišta koja već dugo planiraš. Ipak, možda ne bi bilo loše pričekati kraj retrogradnog Merkura 3. lipnja kako bi dovršila svoje planove putovanja.

Image

Škorpion

Sezona Blizanaca idealno je vrijeme da se konačno oslobodiš svega što te sputava. Uvijek ideš u dubine i spremna si za duboke razgovore, a ove sezone shvatit ćeš da razgovor o završecima nije isto što i doživjeti ih. Zato, nemoj se bojati završetaka i okreni ih u svoju korist.

Image

Strijelac

Obrati pažnju na svoje odnose kako bi bila sigurna da si okružena ljudima koji podržavaju tvoje velike ideje i tvoju potrebu za neovisnošću. Tvoj cijeli život je jedna velika avantura, a tijekom ove sezone shvatit ćeš koja su partnerstva utjecala na tvoje dosadašnje putovanje.

Image

Jarac

Sezona Blizanaca unijet će kaos u tvoju uobičajenu rutinu, a zbog te energije možda ćeš se osjećati nervozno. No, mogla bi imati velike koristi od toga u svom društvenom životu. Osim toga, važno je da ove sezone brineš i o sebi kako bi mogla nastaviti pomagati drugima.

Image

Vodenjak

Naglasak ove sezone za tebe bit će na intimnosti i užitku - zato prihvati to i uživaj. Možda se pojavi neka proljetna romansa ili čak nekoliko njih, no nemoj se bojati napraviti prvi korak. Ta romansa možda neće trajati vječno, ali svakako bi trebala iskoristiti priliku i uživati u flertu.

Image

Ribe

Ribe su prepune osjećaja, a ove sezone osjećat ćeš puno toga, prvenstveno nostalgiju i sentimentalnost, a bit ćeš najviše usredotočena na svoju obitelj. Osim toga, obratit ćeš veliku pažnju na svoju prošlost, što ti može biti od velike pomoći za buduće događaje.

Image