Tjedni horoskop

Astro prognoza za tjedan od 1. do 7. veljače 2021

Ovaj tjedan zvijezde se smiješe Ovnu, Raku i Biku

Horoskop
Foto: www,profimedia.hr

Sa zadnjim danima siječnja, stigao je i prvi ovogodišnji retrogradni Merkur kad je dobro da malo usporimo i procijenimo jesmo li donijeli dobre odluke. Sigurno već znaš da nam je stiglo i doba Vodenjaka, kad do izražaja dolaze i brojne promjene u društvu i traženje istine.

Velika konjunkcija službeno je 21. prosinca pokrenula ovo novo doba koje će donijeti inovacije i preusmjeravanja u našim životima. Različite astrološke konstrukcije ubrzat će događanja od kraja veljače, a u našem tjednom horoskopu pročitaj što te čeka u prvom tjednu.

Ovan

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemoj pričati previše jer bi cijeloj stvari mogla oduzeti na spontanosti. Pusti neka se tvoja ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvijek biti vremena kasnije. Jednostavno uživaj.

KARIJERA: Činit će ti se da je sve u rukama drugih. Vjerojatno si u pravu. U ovom trenutku ti ne možeš mnogo utjecati na stvari, ali to ne znači da nećeš moći kasnije. Da bi to dočekala spremna, nemoj se živcirati. Usavršavaj se u profesiji.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vjeruj u ljepše sutra.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5

Bik

LJUBAV: Šarm i energičnost bit će tvoji aduti za uspješno zavođenje osoba suprotnog spola. Ponekad ćeš za druge biti neuhvatljiva. Ipak, predaj se onom kog voliš, a najviše zato da kasnije ne bi zažalila. Ljubav je sve bliže.

KARIJERA: Nađi u sebi snage da postaviš bolje kriterije u poslu i da obaviš ono što moraš obaviti. Ne postavljaj si sada letvicu previsoko jer si u fazi kad je oko tebe previše izazova, a tvoja je energija na minimumu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Redovno opuštanje još uvijek je imperativ.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

Blizanci

LJUBAV: Činit će ti se da ti svako malo ljubav izmiče iz ruku. To će te živcirati i rastužiti. Trebaš shvatiti da nije sve u tvom nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Nitko ne voli da ga se tlači, pa tako ni tvoja ljubavna meta.

KARIJERA: Riješi se svojih velikih dvojbi koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu glatko. Nemoj sebi dodavati još jedan uteg. Nije sve tako teško kao što ti se čini na prvi pogled. Komuniciraj i tako ćeš dođi do rješenja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dopusti sebi da se potpuno opustiš.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

Rak

LJUBAV: Kombinirat ćeš diskreciju i nastupe. Tako ćeš jedan dan živjeti poput krotke osobe vezaene za svoj dom i vrline, dok ćeš već drugi dan biti prava zvijezda noći na nekom od zanimljivih tuluma. Svi će se dobro zabavljati.

KARIJERA: Riješila si veće poslovne dvojbe i sad smjelije ideš naprijed. Malo po malo počinješ graditi nove uvjete rada ili nove projekte. U sebi nosiš onu svjetlost kojom ćeš probuditi mnoge oko sebe. Trebaju ti samo vjerovati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Puna si samopouzdanja, a ljudi te vole.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

Lav

LJUBAV: Imat ćeš dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi. Otvarat će ti se mnoga vrata lakše nego inače, bit ćeš pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mjesta. Ako si sama, prihvati pozive i kreni među ljude. Oni te čekaju.

KARIJERA: Da bi popravila ono što radiš, moraš se otvoriti i više surađivati s drugima. Stav da je netko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to misliš za sebe. Poradi na vlastitoj analizi i sve će ti biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi na jogu ili meditaciju i opusti se.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

Djevica

LJUBAV: Vjerojatno ćeš se osjećati usamljeno, osim ako to nije tvoj vlastiti izbor. One u vezama prolazit će jedno razdoblje zasićenja kad će trebati dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođi kroz to.

KARIJERA: Neki tvoji suradnici će ti otvoreno pokazati svoju naklonost, dok će ti drugi jednako tako pokazati to da te ne vole. Prihvati i jedno i drugo na miran način. Barem ćeš znati s kim imaš posla. Drži se zacrtanih pravila.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nakon šetnje na svježem zraku, dobro se naspavaj.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

Vaga

LJUBAV: Ako još tražiš srodnu dušu, obrati pažnju na osobe iz svoje radnog okruženja. Netko ti je vjerojatno vrlo sklon i jedva čeka da to primijetiš. Ako si u vezi, tvoj odnos bit će stabilan, a obje strane zadovoljne i mirne.

KARIJERA: Možda će ti se činiti kao da te pritišću sa svih strana, no zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došla do boljih poslovnih razultata. Pred tobom je mala borba u kojoj trebaš biti borac. Druge ti nema.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osjetljivost na promjene temperature i klime.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

Škorpion

LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogla bi poboljšati odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivirana ljubomorom neće donijeti rezultate. Vrijeme je igranja igre zatvorenih karata, pa budi suzdržana.

KARIJERA: Suradnja s uglednim ili utjecajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Ti ćeš biti kotač koji je važan u cijeloj igri. Zato ne budi preskromna, nego dopusti sebi da izraziš i svoje ambicije. Spoznaj svoju poziciju, a još više priliku.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjeruj s konzumacijama. Kreći se.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

Strijelac

LJUBAV: Malo ćeš se opustiti i usporiti svoj stil zavođenja i uživanja. Voljena osoba rado će s tobom pričati, a to će vas još više zbližiti. One koji su još same lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo početi neobavezno, no bit će i rasprava.

KARIJERA: U suradnji s mladim osobama ili s novim suradnicima pokazat ćeš emocije više nego što bi trebalo. Pazi da ne ispadneš neprofesionalna. Zbrka u komunikaciji rezultat je žurbe. Uz bolju pripremu doći ćeš do više staloženosti i do boljih rezultata.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nema potrebe za velikim planiranjem.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

Jarac

LJUBAV: Ono do čega će ti je najviše stalo u životu bit će zabava. Nećeš težiti ozbiljnoj vezi, bar ne pod svaku cijenu, no ako se ona dogodi, prihvatit ćeš je. One koji već jesu u vezama povezat će se s mladim društvom, te će zajedno tulumariti.

KARIJERA: Pusti druge da se izraze, te ih pažljivo slušaj. U ovom trenutku to će jednostavno biti daleko bolje, nego da radiš na svoju ruku. Budi razumna, strpljiva i vjeruj da će kasnije sve doći na svoje mjesto. Drugačije ne može.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ništa se ne događa slučajno. Ti to dobro znaš.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

Vodenjak

LJUBAV: Uviđaš da ne vrijedi mrziti niti se svađati jer to ne vodi nikamo. Bolje je povući se i razmisliti u tišini, pa i o onome što ti se sada ne sviđa. Potom sve to otpusti i fokusiraj se na ono št je dobro u privantom životu. Naći ćeš nešto.

KARIJERA: Cijeli tjedan bit će usmjeren na rješavanje jednog važnog financijskog pitanja. Otvorit će se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinanciranja. No ovaj put, o tome će ovisiti mnogo toga. Budi realna i profesionalna.

ZDRAVLJE&SAVJET: Gdje god da se nađeš, širit ćeš optimizam.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

Ribe

LJUBAV: Tvoja podsvijest bit će vrlo aktivna u ljubavnim temama. Ovo je vrijeme dobro za tvoja intimna preispitivanja, pa se okreni sebi. Nekima će istinski odgovarati samoća jer će intuicijom osjetiti da su pred dubljim promjenama ili novostima. Bit će u pravu.

KARIJERA: U poslu ćeš se i dalje nadmudrivati. Utjehu ćeš nalaziti u privatnom životu. S autoritetima nećeš stajati najbolje, a pogotovo sada. Ne inzistiraj na svojim idejama, jer si u nepovoljnoj poziciji. Izdrži uz toleranciju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštaj se kroz sport i rekreaciju.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.