Astro prognoza za tjedan 29.7. - 4.8.2019.

Jesu li ti zvijezde naklonjene ovaj tjedan?

Astro prognoza za tjedan 29.7. - 4.8.2019.

Saznaj što će ti se događati na ljubavnom planu, hoće li biti promjena u karijeri ovaj tjedan i kako će položaj planeta utjecati na tebe.

OVAN

LJUBAV: Imat ćeš dobar vjetar u leđa kad se radi o ljubavi. Puno vrata će ti se otvarati lakše nego inače, bit ćete pozivana na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mjesta. Ako si sama, prihvati pozive i kreni među ljude. Oni te čekaju.

KARIJERA: Da bi popravila ono što radiš, moraš se otvoriti i više surađivati s drugima. Stav da je netko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to misliš za sebe. Poradi na vlastitoj analizi i sve će ti biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi na jogu ili meditaciju i opusti se.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

BIK

LJUBAV: Vjerojatno ćeš se osjećati usamljeno, osim ako to nije tvoj vlastiti izbor. Oni u vezama prolazit će jedno razdoblje zasićenja kad će trebati dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođi kroz to.

KARIJERA: Neki tvoji suradnici će ti otvoreno pokazati svoju naklonost, dok će ti drugi jednako tako pokazati to da te ne vole. Prihvati i jedno i drugo na miran način. Barem ćeš znati s kim imaš posla. Drži se zacrtanih pravila.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nakon šetnje na svježem zraku, dobro se naspavaj.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

BLIZANCI

LJUBAV: Ako još tražiš srodnu dušu, obrati pažnju na osobe iz svog radnog okruženja. Netko ti je vjerojatno vrlo sklon i jedva čeka da to primijetiš. Ako si u vezi, tvoj odnos bit će stabilan, a obje strane zadovoljne i mirne. 

KARIJERA: Možda će ti se činiti kao da te pritišću sa svih strana, no zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došli do boljih poslovnih razultata. Pred tobom je mala borba u kojoj trebš biti borac. Druge ti nema.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osjetljivost na promjene temperature i klime.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

RAK

LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogla bi poboljšati odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivirana ljubomorom neće donijeti rezultate. Vrijeme je igranja igre zatvorenih karata, pa budi suzdržana.

KARIJERA: Suradnja s uglednim ili utjecajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Ti ćeš biti kotač koji je važan u cijeloj igri. Zato ne budi preskromna, nego dopusti sebi da izraziš i svoje ambicije. Spoznaj svoju poziciju, a još više priliku.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjeruj s alkoholom. Kreći se.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

LAV

LJUBAV: Vedrina, pozitivan duh, smisao za humor – sve će to biti naglašeno u tvom privatnom životu ovih dana. Zato se ne trebaš truditi previše, nego samo imaj otvorene oči i reagiraj kad treba. Sve će se slagati samo od sebe, a vi uživajte.

KARIJERA: Nalaziš se u periodu kad će se neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ovaj tjedan karkaterističan je po tome. Završit ćetš neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žuri, nego prvo odvaži.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pazi na prehranu. Uživaj, ali ne pretjeruj.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5 

DJEVICA

LJUBAV: Veći dio svog slobodnog vremena provodit ćeš u sasvim običnim aktivnostima uživajući nečiju naklonost. Bez velike pompe znat ćeš cijeniti sitnice, a voljena osoba će ti uzvraćati jednakom mjerom. Bit ćeš zadovoljna i bez velikih prohtjeva.

KARIJERA: Počinje faza kad će se tvoje znanje sve više cijeniti. Budi svjesna svoje stručnosti i slobodno preznetiraj svoje sposobnosti. Moguće je da će te sve više ljudi pitati za savjet ili da će ti ponuditi usko specijaliziran posao.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživaj u životu i u prirodi.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

VAGA

LJUBAV: Tvoje čežnje bit će jake, a ti nekako prepuštena sama sebi. One koji imaju dobrog prijatelja ili prijateljicu pokušat će s njim (njom ) podijeliti svoje frustracije. Vezani će osjećati distancu u odnosu, a neki će biti u iskušenju ljubomore. Izdrži.

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim djelatnostima imat će dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć drugima. Neki će se pokazati kao dobri savjetnici, a svoje će znanje lako pimjenjivati u praksi. Mali nesporazumi u kominkaciji bit će prolazni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Povremene nervoze i sitne brige.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

ŠKORPION

LJUBAV: Vjerojatno je da ćeš dati sve od sebe da se uljepšaš, a primijetit ćeš i to da te osobe suprotnog spola stalno odmjeravaju. One u vezama pokušat će osvježiti odnos, dok će samci rado izlaziti i zavoditi. Otvori se i bit ćeš uspješna.

KARIJERA: Što je gotovo, gotovo je. Nemoj to više analizirati. Prepusti vremenu neka radi za tebe, a ti se usredotoči na ono što upravo počinje. Pred tobom je nešto potpuno novo i ne još sasvim definirano. Budi otvorena za to.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pomiči granice pod svaku cijenu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

STRIJELAC

LJUBAV: Osjećat ćeš se kao da se ne možeš uhvatiti za ništa što je sigurno. U pravu si, ali razmisli koliko si sama zaslužna za to. Partner će ti ukazati na način kako bolje izražavati emocije. Primjeni savjete za koje vjeruješ da su dobri.

KARIJERA: Pred tobom su novi izazovi koji zahtijevaju pametan i promišljen pristup. Također ćeš trebati sve više surađivati s kolegama, a nerijetko tako da stvaraš ili prihvaćaš kompromise. Nemoj to uzeti za zlo, jer više očiju više vidi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nađi svaki dan malo mira samo za sebe.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5 

JARAC

LJUBAV: Ako si u duljoj vezi, imat ćeš potrebu za više kretanja. Tvojoj najdražoj osobi to se ne mora uvijek svidjeti, pa se potrudi povesti je sa sobom ili objasniti svoju potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti društvo suprotnog spola.

KARIJERA: Sve će ti važnije biti tvoje znanje i stručnost u poslovanju. Mnogi će dobiti priliku pokazati svoje specifične talente ili će njihova diploma dobiti na težini. Oni koji uče, bit će uspješni u polaganju ispita. Neki će kontaktirati strance.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ustraj kao i uvijek. Isplati se.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

VODENJAK

LJUBAV: Izgledat će kao da je ljubav daleko od tebe. Kod nekih će to i biti doslovno jer će im najdraža osoba trenutačno biti odsutna. Čežnje će ojačati, a s njima i osjećaj usamljenosti. Neki će mir nalaziti u aktiviranju mašte i svojih snova.

KARIJERA: Moći ćeš se bez imalo bojazni osloniti na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a bit će i onih koji će živjeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemoj se uspavati, posao napreduje, a s njim i ti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osiguraj si više vremena za san.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

RIBE

LJUBAV: Zaokupljenost drugom stranom bit će velika, a ti spremna da se boriš za vas dvoje do kraja. One u stabilnim vezama obnovit će svoj erotski život na najbolji mogući način. One koji još traže srodnu dušu u udvaranjima će biti vrlo uporni i ići do kraja.

KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radiš poprima poduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtijevati veći angažman na radnom mjestu. Oni koji traže posao također će biti prilično aktivni. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Nemoj zanemariti redovan san.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5