Astro prognoza za tjedan 13.-19.4.2020.

Što su ti zvijezde pripremile ovaj tjedan?

Astro prognoza za tjedan 13.-19.4.2020.

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu ovaj tjedan, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tebe ovaj tjedan.

OVAN

LJUBAV: Čeka te dobar vjetar u leđa kad se radi o ljubavi. One u vezama bit će raspoložene za nježnosti. 

KARIJERA: Tvoj poslovni interes polako se preusmjerava na istraživanja. Ono što si postigla, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neke će pokušati doseći svoje snove kroz sasvim neobičan put. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Poveži se bolje s ljudima.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z  5

BIK

LJUBAV: Oslobodi se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer je sada bolje biti realist nego idealist. Odoli iskušenju nadmudrivanja. Budi tolerantna i duhovita koliko god možeš. Ako te partner isprovocira, ne uzimaj to previše k srcu. To je prolazno.

KARIJERA: Brzina kojom ćeš djelovati na radnom mjestu bit će prevelika da te drugi mogu slijediti. To je posljedica toga što unaprijed vidiš gdje treba intervenirati, pa nema gubljenja vremena. Ipak, nešto treba objasniti i suradnicima. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Dva para očiju vide više nego jedan.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

BLIZANCI

LJUBAV: Činit će ti se da ti je ljubav sve dalje i dalje. To će te živcirati i rastužiti. Trebaš shvatiti da nije sve u tvojim rukama, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Nitko ne voli da ga se tlači, pa tako ni tvoja ljubavna meta. 

KARIJERA: Neke će se okrenuti nepoznatom i tajanstvenom. Druge će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treće će tražiti mogućnost rada negdje sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu.

ZDRAVLJE&SAVJET: U konačnici, bolje prođu oni koji su iskreni.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

RAK

LJUBAV: Povremeno ćeš osjetiti mala nezadovoljstva ili prolazne prepreke. Izdrži, a najviše zato jer ćeš ustrajanjem uvidjeti koliko zapravo imaš snage. Sve će se s vremenom istopiti samo od sebe, a ostat će samo ono dobro.

KARIJERA: Drži se onog što si zamislila i provedi to u djelo bez skretanja s puta. Tvoje ideje su odlične i donijet će rezultate.

ZDRAVLJE&SAVJET: Možeš se dobro zabaviti i u svoja četiri zida.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

LAV

LJUBAV: Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete nadilaziti zajedno kroz humor i šale.

KARIJERA: Pokazat će se da su tvoji potezi doveli do novih poslovnih mogućnosti. To će ti podići samopouzdanje, pa ćeš raditi predanije i vući smjelije poteze. Neke će u poslovima s nekretninama prosperirati iznad očekivanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Poradi na kondiciji. 

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

DJEVICA

LJUBAV: Ovih dana vjerojatno ćeš imati povoljne prilike kad se o ljubavi radi. Otvarat će ti se mnoga vrata lakše nego inače.  

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osjećaš potaknut će te i na nova poslovna poduzimanja. Bit ćeš spretna, konstruktivna, otvorena, žedna izazova.

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživaj u životu.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

VAGA

LJUBAV: Prvih par dana ovog tjedna još ćeš trebati izdržati poneku frustraciju, a onda te to više neće dirati. Postat ćeš jača i imunija. Neka tvoja ljubavna očekivanja dijelom bi mogla biti ispunjena.

KARIJERA: Nećeš zapostaviti ni jednu sitnicu. Tvoja preciznost bit će pohvaljena. Ovih dana imat ćeš priliku pokzati koliko si originalna.  Razmišljat ćeš o novom stilu poslovanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi društvenija - nazovi prijateljice.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

ŠKORPION

LJUBAV: Komunikativnost će biti tvoj adut za zavođenje osoba suprotnog spola. Ljubav je možda blizu, ali ti si daleko.

KARIJERA: Sve ćeš se više zanimati za novosti u svojoj profesiji. Neke će se povezati s ljudima koji su na pragu zanimljivih otkrića koja mijenjaju stvari. Bit će to tvoja motivacijska faza kojoj ćete teško odoljeti. Upijaj informacije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbaj.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

STRIJELAC

LJUBAV: Mnoge će se osjećati usamljeno, te će ih mučiti svakodnevne čežnje. One u vezama prolazit će jedno izazovno razdoblje kad će trebati dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođi kroz to.

KARIJERA: Vjerovat ćeš da si zaslužna za poboljšanje poslovnih rezultata. Ipak, to neće biti sasvim točno. I drugi su uložili jednako truda kao i ti. Stoga im to priznaj. Tako ćeš dalje surađivati i raditi pravednije i mirnije. Onako kako i treba.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vodi računa o kriterijima u svemu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

JARAC

LJUBAV: One koji vole voljet će punim srcem, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, prihvati ono što imaš, jer nismo svi u paru uvijek u istoj fazi. 

KARIJERA: Funkcionirat ćeš poput sportaša koji svoje treninge odrađuje s lakoćom. Mnoge će na svom poslu brusiti nove vještine i otkrivati detalje profesije. Bit će to još jedna faza učenja i napredovanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pozabavi se svojim kriterijima ljepote.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4 

VODENJAK

LJUBAV: Idućih par dana tvoja će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karatkera. Osjećat ćeš doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjariš o svojim idealima. 

KARIJERA: Suradnja s uglednim ili utjecajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Ti ćeš biti kotač koji je važan u cijeloj igri. Zato ne budi preskromni, nego dopusti sebi da izraziš i svoje ambicije. Spoznaj svoju poziciju, a još više priliku.

ZDRAVLJE&SAVJET: Širit ćeš vedrinu.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

RIBE

LJUBAV: Netko te već određeno vrijeme promatra i pomalo čezne za vama. Ako si u vezi, odnos će biti stabilan, a oboje ćete težiti zajedništvu.

KARIJERA: Neke će započeti male kućne radove. Pokazat će se to kao pun pogodak. One koji ostaju moraju na radno mjetso, morat će obaviti neke zaostatke ili male inventure koje su čekale. Ništa posebno.

ZDRAVLJE&SAVJET: Baterije ćeš napuniti hobijem.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5