HOLIVUDSKI GLAMUR

Pogledajte 10 najljepših haljina s dodjele nagrada Emmy 2024.

Najveća holivudska televizijska imena okupila su se ponedjeljak navečer, 15. siječnja, na 75. dodjeli nagrada Emmy u Los Angelesu i donijele glamur i sjaj na crveni tepih

profimedia-0837483790.jpg
Foto: Profimedia.hr

Najveća holivudska imena okupila su se u ponedjeljak u Los Angelesu na 75. godišnjoj dodjeli nagrada Emmy. Kao i uvijek bila je to glamurozna noć u kojoj su se slavila televizijska postignuća, ali u kojoj su najveće zvijezde prošetale crvenim tepihom u najglamuroznijim izdanjima.

Dodjela nagrade Emmy se inače održava u rujnu, no zbog prošlogodišnjeg dugog štrajka filmskih radnika prebačena je na siječanj ove godine. I na ovoj dodjeli pokazalo se da je serija "Nasljeđe" jedna od najuspješnijih proteklih godina. Tijekom četiri sezone imala je 27 nominacija, a sada je opet dobila nagradu za najbolju dramsku seriju, a osvojila je nagrade i za najbolju glavnu glumicu i glumca u dramskoj seriji - Sarah Snook i Kieran Culkin. Također je dobila nagradu i za najbolju mušku sporednu ulogu, koju je osvojio Matthew Macfadyen. Serija "Nasljeđe", koja je završila nakon četiri sezone, dobila je ukupno šest nagrada. Emmy za najbolju sporednu ulogu osvojila je žensku sporednu ulogu dobila je Jennifer Coolidge za ulogu u seriji "Bijeli lotos".

Image
Foto: Profimedia.hr

U kategoriji komedije dominira je serija "The Bear" koja je također osvojila šest nagrada, osim za najbolju seriju, pobijedili su i kategoriji za najbolje glumce. Za najboljeg glavnog glumca proglašen je Jeremy Allen White, a Ayo Edebiri i Ebon Moss-Bachrach su najbolji sporedni glumica i glumac.

Sir Elton John dobio je svoju prvu nagradu Emmy Award, čime je postao "EGOT" - dobitnik Emmyja, Grammyja, Oscara i Tonyja.

Kao i uvijek, u ovoj glamuroznoj večeri, zvijezde, posebno holivudske dame, prošetale su se u najljepšim toaletama s potpisom najvećih dizajnera. Neke od njih su posebno oduševile i već su na popisima najbolje odjevenih.

Jessica Chastain - Gucci i nakit Reza

Image
Foto: Profimedia.hr

Selena Gomez - Oscar de la Renta i nakit Tiffany & Co.

Image
Foto: Profimedia.hr

Claire Danes - Vintage Balmain i nakit Cartier

Image
Foto: Profimedia.hr

Suki Waterhouse - Valentino SS23 Couture

Image
Foto: Profimedia.hr

Joan Collins - Jenny Packham & Swarovski naušnice

Image
Foto: Profimedia.hr

Padma Lakshmi - Marchesa

Image
Foto: Profimedia.hr

Sarah Snook - Vivienne Westwood i nakit Cartier

Image
Foto: Profimedia.hr

Elizabeth Debicki - Christian Dior Haute Couture

Image
Foto: Profimedia.hr

Jenna Ortega - Christian Dior Haute Couture

Image
Foto: Profimedia.hr

Aubrey Plaza - Loewe SS24 RTW i nakit EFFY

Image
Foto: Profimedia.hr
Image
NAJGLAMUROZNIJA IZDANJA

10 najljepših haljina s dodjele Zlatnih globusa - svjetlucavo i elegantno