Anonimni korisnik

Pozdrav! U braku sam godinu dana, imamo bebu od 8 mjes...

Pozdrav!
U braku sam godinu dana, imamo bebu od 8 mjeseci....muz mi je najbolji na svijetu, brizljiv, pazljiv, prema djetetu je savrsen, ali.... seks nam je blagoreceno katastrofa!
Dakle, vec duze vrijeme (preko godinu i pol dana) on ne moze izdrzati duze od minute, u zadnje vrijeme je to doslovno 3 sekunde. Ispocetka sam mislila da je nesto privremeno, stres, umor, stajaznam. Ali s vremenom je sve gore.
Pricali smo mali milijun puta o tome, svaki put samo kaze da je to sasvim normalno i da taj problem ima barem 90% muskaraca (Mislim, hejlou?!?) i da “sta on tu moze”
Molila sam ga da ode kod urologa, nije htio, narucio je kamagru preko neta i to je rijesilo problem, ali ja ne zelim biti ovisna o tome kad ce on popit tabletu da se ja mogu pose...
Znam i vidjela sam da gleda pornice, sto nebi bio apsolutno nikakav problem da zeli barem malo poraditi na svom problemu, jer sam ja vec luda od toga, svaki put nakon “seksa” sam toliko frustrirana da bi ga opalila necim. Znaci, radije ce izdr*at nego se htjet malo potrudit i pokusat nesto, bilo sta..
Strpljenje mi je kraju :( heeeelp!

Hej, slobodno nam se obrati

Imaš pitanje vezano uz ljubav, bolne mjesečnice, što da dalje napraviš u životu, poslu?
Postavi Pitanje
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.