Anonimni korisnik

Dobro veče, molila bih vas mišljenje o odnosu mog dečka i nj...

Dobro veče, molila bih vas mišljenje o odnosu mog dečka i njegove majke.
Dečko i ja imamo 26 godina i u vezi smo već 5 godina. Oboje smo završili zahtjevne fakultete i radimo u struci, dobro zarađujemo. On je prije ovog studija (još nismo bili u vezi), otišao studirati u inozemstvo, ali se vratio nakon odslušane 1. godine jer mu je, kako je rekao, jako falila mama. Njegova majka je poslovna, dominantna žena, suprug joj je u mirovini i održava kućanstvo, a ona ganja biznis.
Dok sam studirala (u drugome gradu, on je studirao u svome), znao je doći k meni na vikend, ali svaki puta kad bi došao, najprije se javio mami. Naravno, i svaki slijedeći dan se prvo njoj javljao, najmanje jednom dnevno.
Kad sam se vratila sa studija, počela sam spominjati zajednički život, ali on je odbijao dok ne nađemo posao (što i nije nerazumno). Inače, ja dolazim u njihovu kuću, moja potencijalna svekrva je samnom ok, ali mi, indirektno, daje do znanja da je njega riječ zadnja sve dok njen sin živi pod njenim krovom. I da ona određuje pravila.
Prošlo ljeto je odvela mog dečka da trotjedno putovanje po Europi, kao nagradu za diplomu, oni dva sami. Ja sam htjela da dio godišnjeg on i ja provedemo sami, ali on je cijeli ljetni dio godišnjeg proveo s mamom. Shvatila bih još da se oni ne vide, jer žive u različitim gradovima, pa žele provesti vrijeme sami, ali ovo mi je bilo previše.
Prošli vikend sam, također, htjela da odemo on i ja negdje zajedno, ali je on već s mamom bio dogovorio odlazak na piknik, opet oni dva sami.
Da, prije 2 godine smo bili na ljetovanju, ali s njegovom obitelji, znači on, ja i njegovi roditelji jer je tako htjela njegova mama.
Dečko mi ima i sestru koja radi vani, dođe sa svojim dečkom za praznike, na godišnji, dobro se slažemo, ali ona živi svoj život i kad dođe provodi vrijeme s roditeljima, ali se, na kraju vraća svom životu s dečkom. A nama kao da je takav život uskraćen.
Već pomalo pucam po šavovima, kao da samo zapeli jer je njemu njegova majka prioritet.

Hej, slobodno nam se obrati

Imaš pitanje vezano uz ljubav, bolne mjesečnice, što da dalje napraviš u životu, poslu?
Postavi Pitanje