HIT EDUKACIJA

Uspješna priča: Ivana pomaže ženama da pronađu posao od kuće

Ivanina hit edukacija pomaže u pronalasku posla i promjeni karijere

posao kod kuće
Foto: Promo

U današnjem dinamičnom tržištu rada, pronalaženje posla može biti izazovno. Ivana Matić,  stručnjakinja za karijere, posvećena je pomaganju osobama koje traže posao da ostvare svoje ciljeve. Kroz svoje usluge, Ivana pruža podršku, savjetovanje i edukaciju kako bi kandidati bili bolje pripremljeni i konkurentniji na tržištu rada. "I sama sam bila u vašoj koži. Ali odlučila sam s proaktivnim pristupom pokušati pronaći posao. Tako sam s kvalitetnim sadržajem na LinkedInu i došla do svoga posla iz snova." - poručuje Ivana

Kako Ivana pomaže

Individualno Savjetovanje:
Ivana nudi personalizirane savjete prilagođene potrebama svakog kandidata. Kroz detaljne razgovore, pomaže klijentima da identificiraju svoje snage, slabosti i interese te ih usmjere prema idealnom karijernom putu.

Pisanje Profesionalnih Životopisa:
Profesionalni životopis ključan je za ostavljanje dobrog prvog dojma. Ivana pomaže klijentima da izrade životopise koji ističu njihove vještine i iskustvo na način koji privlači poslodavce.

Priprema za Intervjue:
Intervjui mogu biti stresni, ali uz Ivaninu pomoć, kandidati će biti spremni. Ivana nudi simulacije intervjua i praktične savjete kako bi kandidati bili sigurni i uvjerljivi tijekom razgovora za posao.

Umrežavanje i LinkedIn:
U modernom svijetu umrežavanje je ključ uspjeha. Ivana pomaže klijentima da izgrade snažnu prisutnost na LinkedInu, povežu se s relevantnim kontaktima i iskoriste mreže za pronalaženje prilika.

Edukacija i Razvoj Vještina:
Ivana organizira radionice i tečajeve koji pomažu kandidatima da razviju ključne vještine potrebne za tržište rada, poput komunikacijskih vještina, upravljanja vremenom i korištenja online alata.

Edukacije su namijenjene svima koji traže posao od kuće. Također, važno je istaknuti i tečaj dizajniran za virtualne asistente.


Uz Ivanu Matić, kandidati ne samo da će poboljšati svoje šanse za pronalaženje posla, već će i steći vrijedna znanja i vještine koje će im koristiti tijekom cijele karijere.

Ako tražite posao ili želite unaprijediti svoje karijerne mogućnosti, obratite se Ivani za stručnu pomoć i podršku.

Evo što Ivana poručuje svim ženama koje su zainteresirane:

"Odlučila sam primiti još 3 klijentice za suradnju sa mnom ovoga mjeseca. Ako želiš postati virtualni asistent, ovo bi moglo biti za tebe.

Tražim osobu koja želi:
- Naučiti raditi u alatima koje najčešće koriste virtualni asistenti
- Naučiti optimizirati svoj životopis za poslove od kuće
- Otkriti gdje tražiti svoje prve klijente
- Ostvariti želju da napokon postane "sama svoja šefica"

Ako si to ti, odgovori mi na ivana@svmedia.hr i poslat ću ti više detalja o tome kako možeš krenuti."

Inače, više informacija možete saznati na Ivaninoj web stranici edukacija za virtualne asistente.