'ŽENSKA PRIČA'

Tatiana Tajči Cameron, Davor Bilman i Sanja Vejnović otkrili su koje životne radosti ih pokreću u životu

Ženska priča Marijane Perinić napunila je Sax!, a publika je tijekom ove epizode zaplesala i zapjevala

Marijana Perinic, Tatiana Cameron Tajci, Sanja Vejnovic, Davor Bilman_03.jpg
Foto: Marina Ribar

Sinoć se u poznatom Klubu hrvatskih glazbenika Sax!, održala četvrta epizoda Ženske priče. Hrvatska voditeljica i komičarka, Marijana Perinić sinoć je pred rasprodanim Sax!-om ugostila pjevačicu Tatianu Tajči Cameron, hrvatsku glumicu Sanju Vejnović i člana žirija Supertalenta Davora Bilmana. Tema ove epizode bila je „Životne radosti“, a uz to publika je imala prilike čuti još puno toga.

Sanja Vejnović publici je otkrila kako je za nju životna radost kuhanje, te kako uživa kuhati za druge i družiti se s prijateljima. „Sretna sam što mogu uživati u svojoj kuhinji“ izjavila je Sanja Vejnović, te rekla kako uživa u druženju i priređivanju ukusnih jela svojim bližnjima. S njom se složila i pjevačica Tatiana Tajči Cameron. Poznata pjevačica, koja već duži niz godina živi u Americi zajedno sa svojom obitelji, otkrila je kako uz druženje s prijateljima, u svoje slobodno vrijeme voli i plesati. „Volim pustiti glazbu iz filmova i zaplesati, to je neka vrsta kombinacije mog baleta i ekspresivnog plesa“ podijelila je Tajči s publikom i na svoj poznati hit „Hajde da ludujemo“ zaplesala s voditeljicom Marijanom Perinić i podigla atmosferu. Tajči je s publikom podijelila zanimljivost iz života, a to je da joj je u zadnje vrijeme u životu nedostajao osjećaj sreće, odnosno hormon dopamin, a rješenje je pronašla upravo u smijehu i druženju s prijateljima. Da su sreća i smijeh važni za svakodnevicu, složili su se svi gosti još jedne Ženske priče.

Davor Bilman, poznat po svojem ozbiljnom izrazu lica, na pitanje koliko se smije, izjavio je kako je svjestan da se malo smije, ali bi se volio više smijati. Također je dodao kako voli društvo i ne može bez ljudi, a isto tako da ne može bez čokolade ili nečega slatkog. „Sreća je izbor. Sami biramo hoćemo li biti sretni…vjerujem u intuiciju, treba slušat samog sebe.“ – izjavio je Davor Bilman te naglasio kako je to njegova jedina ozbiljna izjava tijekom večeri.

Za kraj ove rasplesane epizode Sanja i Tatiana su podijelile kako im je meditacija vrlo bitna. „To je iznimno važno, čovjek si napravi prostora i utiša misli“ izjavila je Tajči. Sanja Vejnović je s druge strane istaknula kako uz meditaciju voli biti sama u svom društvu, te nadodala „Bila sam već i sama sa sobom u restoranu i u kinu.“ Bez obzira hoće li doći sami ili u društvu, u sljedećoj epizodi ženske priče publiku očekuje nova doza smijeha, radosti i životnih vrijednosti.

Image
Foto: Marina Ribar
Image
Foto: Marina Ribar
Image
Foto: Marina Ribar
Image
Foto: Marina Ribar