Sve potrebno za njegovan izgled i unutarnji mir nalazi se na jednom mjestu

Vrijeme je dragocjeno, danas možda više nego ikada i svatko zaslužuje svojih „5 minuta“ samo za sebe, a Kalmar Hair & Skin Boutique je idealno mjesto za proživjeti opuštajuće rituale

Kalmar Hair and Skin Boutique 04.jpg
Foto: Matea Smolčić Senčar

Trendovi se mijenjaju iz dana u dan, ali profesionalna usluga i njega bi uvijek trebale biti na visokoj razini. Kako u ostalim područjima i poslovnima, tako i kada je riječ o salonima za uljepšavanje i općenito, beauty svijetu. Ono što je puno bitnije od „lijepih zidova“ je pristup prema klijentu i način na koji se postupa s kožom i kosom. Danas je odlazak u salone ljepote postao dio skoro svačije svakodnevice jer su isti ti saloni zapravo mjesta na kojima se opuštamo i uživamo. Mjesta na kojima osim lijepe kose ili kože, stvaramo prijateljstva, gradimo odnose i povjerenje s osobama u čije ruke se prepuštamo. Posebna je veza između klijenta i salona, s tim će se mnogi složiti.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar

Upravo jedna takva beauty oaza je Kalmar Hair & Skin Boutique, čija je glavna misao vodilja omogućiti svakoj klijentici i klijentu da prožive umirujuće rituale, koji osim sjajnih fizičkih rezultata, jednostavno hrane duh. Riječ je o mjesto na kojem kosa, koža i nokti imaju poseban tretman – svaki put. Nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji, točnije u sklopu prekrasnog Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta, mjesto kao stvoreno za odmor iz snova.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar

Vrhunska usluga i ponuda koju nudi Kalmar Hair & Skin Boutique je prije svega kvalitetna i pedantna. Osim njege, šišanja, bojanja i stiliziranja kose, aduti Kalmara su i besprijekorna manikura, pedikura i depilacija, a ukoliko poželite profesionalan make up i za tu uslugu možete rezervirati svoj termin. Wellnes oaza za kosu, apsolutni je hit i pruža potpuno osjetilno i umirujuće iskustvo u kojemu uživa svih 5 osjetila, a sve uz pomoć vrhunskih proizvoda i brendova.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar

Ovaj Boutique, prije svega čini to, da samim ulaskom u njega, sve brige i eventualni problemi – ostaju iza vrata. Vrijeme je dragocjeno, danas možda više nego ikada i svatko zaslužuje svojih „5 minuta“ samo za sebe. Važno je to znati prepoznati i priuštiti si nešto u čemu uživamo.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar

Opatijska ulica 9 u Rijeci, adresa je na kojoj se događa čarolija, bez pretjerivanja, a za više informacija i novosti, posjetite i službenu Instagram stranicu.