Jedinstveni jesenski hair trendovi

Stižu kampanje inspirirane novim društvenim trendovima, a slave autentičnost pojedinca

Schwarzkopf Professional i Authentic Beauty Concept stvorili su jedinstvene kolekcije salonskih izgleda iza kojih stoje ponajbolji hair stručnjaci

Schwarzkopf Professional Beyond 2021_fotografija (5).jpg
Foto: Promo

Ove jeseni Schwarzkopf Professional kroz Essential Looks kolekcije predstavlja hit styling kojima kontinuirano inspirira frizere i klijente salona, pretvarajući kreacije s modnih pista u svakodnevne salonske izglede. Aktualna kolekcija za jesen/zima 2021., nastala je kao odgovor na trenutne promjene, a nadahnuta je nekom novom normalnošću i otkrivanjem bogatog unutarnjeg svijeta. Kolekcija je rezultat uzbudljive i do sada najkreativnije suradnje, suradnje između Schwarzkopf Professionala i Pantone Color Institute. Pantone, globalni lifestyle brend, osmislio je jedinstvene nijanse koje oslikavaju trenutak i potvrđuju trendove, a Schwarzkopf Professional globalni ambasadori kreirali su jedinstvene kombinacije koristeći Igora Royal boje za kosu - najpoznatije po inovativnim formulama i beskrajnim mogućnostima kombiniranja.

Image
Foto: Promo

Za ovosezonsku kolekciju, Schwarzkopf Professional Hrvatska i tim profesionalnih edukatora pronašao je inspiraciju u globalnim društvenim trendovima te nam donosi kolekciju pod imenom Beyond 2021. Kolekcija je prožeta stylinzima kao što je Novel Comfort koji u fokus stavlja teksture, mekoću i udobnost, a kojim dominira paleta zemljanih boja u kombinaciji s jednostavnim fluidnim frizurama i višeslojnim teksturama. Osvježeni Quintessential styling, inspiriran 60-im godina prošlog stoljeća, savršeno spaja nježnu nostalgičnost i nove moderne sivo-pepeljaste i pastelne nijanse kroz precizne tehnike na klasičnim frizurama.E-phoria odražava pogled na budućnost i sve novitete koje nam ona donosi, poput gotovo već zaboravljenog ljudskog kontakta. Slaveći futurizam i ponovno obnavljanje ljudskih odnosa otkrivamo stylinge nekonvencionalnih kombinacija boja i oblika za one koji su spremni na značajnije promjene.

Image
Foto: Promo

Holistički veganski brand koji je stvoren u suradnji s jedinstvenim frizerskim kolektivom, Authentic Beauty Concept, donosi svoje viđenje trendova u kolekciji The different is..., pronalazeći inspiraciju u različitosti i posebnosti svake žene. Prekrasna kolekcija nosivih salonskih frizura, koju potpisuje Lidija Štokić, edukatorica brenda Authentic Beauty Concept, u središte stavlja individualnu i autentičnu ljepotu svake žene, njihove različite emocije i raspoloženja pretočena u četiri prekrasna stylinga, koji kao da odražavaju četiri različita godišnja doba. Naizgled jednostavnu kolekciju oplemenjuje paleta sofisticiranih zemljanih tonova i jednostavnih formi. Authentic Beauty Concept nam je već odavno nametnuo neka nova pravila koja pomiču konvencionalne granice u poimanju istinske ljepote pojedinca i pokrenuo pokret pod nazivom #authenticbeautymovement koji je jasno odjeknuo na društvenim mrežama i pobudio interes mnogi članica ženske populacije. Brand jedinstven po svojoj filozofiji kojom zagovara autentičnu ljepotu i bolje sutra, istaknuo se i svojim besprijekornim i minimalističkim dizajnom naglašavajući upravo ono što je bitno - unutarnju ljepotu svakog pojedinca i kvalitetu sastojaka unutar proizvoda.