SAVRŠEN IZLAZAK

Srce Zagreba osvanulo u znaku čarobne narančaste boje Sunset in a glass Sessiona

Genijalan zalazak sunca uz nezaobilaznu zabavu nisu propustila ni brojna poznata lica

Aleksandra Dojcinovic.jpg

Zagrebačke zabave u punom su jeku, a samim time polako se približavamo tako dugo očekivanom ljetu. Ipak, jedan događaj se posebno izdvojio. Već tradicionalno popularan događaj pod nazivom Sunset in a glass, održao se sinoć na najatraktivnijoj novoj lokaciji u Zagrebu. Rooftop Art'otel-a s kojeg seže daleko najljepši pogled na glavni grad, privukao je brojna poznata lica među kojima su bili i Aleksandra Dojčinović, Ana Radišić, Daria Lorenci Flatz, Anamaria Raič, Joško Lokas, Marija Borić, Marko Vuletić, Janko Janić, Olja Vori, Petra Kurtela, Rebeka Ljiljak, Igor Barberić, Mirna Maras, Andrea Andrassy te brojni drugi.

Upravo je savršen zalazak sunca, poslužio kao idealna kulisa ovog događaja, čija je glavna  narančasta osvježavajuća zvijezda, definitivno bila u središtu pažnje.

Uz pokoji zalogaj i osvježenje, okupljeni su uživali u druženju i glazbi, sakupljajući i fotografirajući najljepše trenutke koje će sigurno postati dio najljepših uspomena. Baš poput male Italije, podsjećajući na mediteran, rooftop je bio osvijetljen u narančastu boju, a fenomenalna večer pamtit će se još dugo. Sunset in a glass zabave, baš poput aperitiva, postale su ultimatum i sinonim odličnog provoda i uspomena, a upravo ova zagrebačka s daškom Italije, mnoge će savršeno uvesti u ljetnu čaroliju.

„Sunset in a glass“, događaj je koji iz godine u godinu okuplja sve više zaljubljenika u isti, a samim i time, uvijek se traži pozivnica više.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Foto: Bojan Zibar i Robert Gašpert