Predstavljene prve na svijetu boje za kosu koje reagiraju na temperaturu. Izgledaju wow!

Futuristička suradnja Schwarzkopf Professionala i brenda TheUnseen transformira uslugu bojenja kose

Colour Alchemy launch (11).jpg

U mističnom ambijentu Playground – digitalnog parka Schwarzkopf Professional jučer je predstavio najnoviju inovaciju u bojenju kose, revolucionarnu kolekciju Color Alchemy koja sadržava pet mističnih boja za kosu koje mijenjaju boju prema temperaturnim podražajima, a inovativna tehnologija zasnovana je na prizmatičnim i termokromnim učincima. Progresivna suradnja jednog od vodećih svjetskih brendova za profesionalnu njegu, koloraciju i oblikovanje te britanskog brenda TheUnseen, donosi prizmatične boje koje nikada prije nisu bile viđene na kosi i koje ne zahtijevaju tretman prethodnog posvjetljivanja ili izbjeljivanja. Kolekcija boja inspirirana je transformacijskim fazama alkemije koje pretvaraju uslugu bojenja u zanatsku magiju, a frizeri i kupci sada mogu stvoriti jedinstvenu boju u tonalnim spektrima bez oštećenja kose ili vlasišta.

Image

Uvijek nastojeći biti na samom čelu inovacija i razvoja proizvoda vođenih trendovima, Schwarzkopf Professional kroz suradnju s brendom TheUnseen, iza kojeg stoji britanska tekstilna dizajnerica i kemičarka Lauren Bowker, donosi kolekciju Colour Alchemy inspiriranu jarkim preljevima boja koje se nalaze u prirodi, a specijalizirana kristalna formula replicira vizualni učinak „strukturne boje“, prirodnog fenomena koji se može naći samo u prirodi, kao što je paunovo pero ili oklop skarabeja. Za razliku od statične pigmentirane boje, svaka nijansa raspršuje svjetlost u nizu kaleidoskopskih nijansi, koje se transformiraju i pomiču sukladno temperaturnim podražajem.

Image

Alkemija je utkana u kompletan Colour Alchemy proizvod, uključujući i minimalističko pakiranje proizvoda. Kombinacija crnih materijala s reljefnim gravurama dodatno naglašava vizualnu senzaciju ovog proizvoda pružajući osjećaj mistike koji je istovremeno primamljiv i uzbudljiv. Djelovanje Color Alchemy magije potiče promjena temperature izazvana sunčevom svjetlosti, prelaskom iz sjene na sunčevu svjetlost i obrnuto, korištenjem izvora topline (npr. toplinskih lampi, sušila za kosu), promjenom tjelesne temperature (prirodna toplina glave ili ramena ili ruku), hladnim vjetrom ili toplim dahom.

Kolekcija se sastoji od pet prizmatičnih nijansi:

Naziv bojeVidljiva promjena bojaPrizmatična promjena boja
ScarabNijednaSolarno narančasta, jasmin zelena, lapis plava
PeacockPetrolej plavaPaun zelena, cijanin plava, ultraljubičasta
BorealisIris ljubičastaDjetelina zelena, plameno narančasta, carsko ljubičasta
AndriteAzalea rozaSmaragdno zelena, kobaltno plava, rubin ljubičasta
PhoenixJantarno crvenaPlameno narančasta, polen žuta, ultraljubičasta
Image
Image