Gastro bijeg

Šarmantno mjesto gdje se uvijek fino jede ima novi menu - Lažni svjedok

File lososa u lisnatom tijestu, pečeni krakovi hobotnice, domaća srnetina, file orade s kremastim batatom, teleći medaljoni, dimljena pačja prsa s Ceasar umakom od lješnjaka, samo su neka od jela radi kojih ćete se poželjeti vratiti u Lažni Svjedok, bezbroj puta

Lazni Svjedok 04.JPG
Foto: Danijela Šola Kušec

Grad se probudio, na svakom uglu ne nedostaje događanja, a vrijeme je kao stvoreno za uživanje na terasama u ukusnim jelima i omiljenom društvu. Polako se vraćamo onim dobrim starim običajima, koji su svima nedostajali  i naravno, uživanju uz najdraže specijalitete.

Image
Foto: Danijela Šola Kušec

Upravo jedan od tih restorana s ugodnom terasom, čiji pogled seže na najljepši zagrebački Zrinjevac je Lažni Svjedok, koji je za sve ljubitelje finih okusa, pripremio novi menu vrijedan kušanja. Osim atraktivne lokacije, hrana je ono radi čega se Lažnom Svjedoku, zadovoljni gosti uvijek vraćaju.

Image
Foto: Danijela Šola Kušec

File lososa u lisnatom tijestu, pečeni krakovi hobotnice, domaća srnetina, file orade s kremastim batatom, teleći medaljoni, dimljena pačja prsa s Ceasar umakom od lješnjaka, samo su neka od raznolikih jela bogatih okusa, koje se nalaze u ponudi. Svaki menu, osmišljen je kreativno, kvalitetno i tradicionalno s pomakom. Na svakom ćete tanjuru naći domaće i pomno odabrane namirnice. Lažni Svjedok karakterizira se kao restoran s naglaskom na svjež i sezonski menu. U stalnoj ponudi je i sjajan juneći burger, a tu je i dnevna ponuda jela, koja uključuje tri vrste jela i mijenja se svaki tjedan te podrazumijeva jedno konkretno mesno jelo, jedno riblje jelo i nešto na žlicu.

Image
Foto: Danijela Šola Kušec

Terasa ovog restorana, na adresi Amruševa 1, idealna je ručak, večeru, međuobrok, kavicu, kolač ili čašu vina. Užurban život i „vječito trčanje“ za obavezama, tu prestaje. Odličan gastro bijeg pa makar na pola sata, razveselit će vas svojim okusima ali i šarmantnom i neopterećenom atmosferom, koja nam je danas - svima potrebna.

Image
Foto: Danijela Šola Kušec
Image
Foto: Danijela Šola Kušec