Robert Čolina predstavio novi singl i spot "Za sve što bilo je“

U zagrebačkom klubu "Ritam grada“ koncertnu promociju svog novog singla "Za sve što bilo je“ održao je Robert Čolina.

Robi_Colina-3.jpg
Foto: Davor Curić

Nakon duže pauze, ovaj sjajan pjevač i showman vraća se na domaću glazbenu scenu s pjesmom koja je energična i radiofonična, a najavljuje i izlazak novog studijskog albuma pod okriljem Croatia Recordsa. Pjesmu prati i atraktivan video spot koji je prije nekoliko dana premijerno prikazan u programu CMC televizije.

Robertovi prijatelji, glazbeni urednici i predstavnici medija koji su se odazvali koncertu i druženju u sklopu netom održane promocije, imali su priliku čuti i Robertove starije hitove, ali i pop-rock obrade hitova Željka Joksimovića, Gibonnija, Olivera, Princea… Robertovom bendu kao poseban gost pridružio se violinist Matej Mihaljević, a za finale sjajne atmosfere, s mladom pjevačicom Nikom Pastuović otpjevao je Valjkov hit „Hajde mala dođi u moju sobu“ i rasplesao publiku. 

Image
Foto: Davor Curić

Miljenik ženske publike Robert Čolina pjevač je koji je publiku još prije desetak godina oduševio sa svojim hitovima  "Sad me ostavljaš" i "Te tvoje oči" s njegovog albuma prvijenca, a upravo je s pjesmom „Sad te ostavljam“ započeo profesionalnu karijeru, jer mu je ovaj veliki hit gotovo preko noći donio ogromnu popularnost u cijeloj regiji. Nakon dosadašnje suradnje s jakim autorima poput Antonija Zadre, Harija Varešanovića, Branimira Mihaljevića, Nene Ninčevića i drugih poznatih imena, na novom singlu Robert nastavlja taj niz. 

Tako je novi singl "Za sve što bilo je" nastao je u suradnji sa sarajevskim hit-mejkerom  Amilom Lojom, koji potpisuje stihove, glazbu i aranžman. Video spot koji prati pjesmu sniman je na nekoliko lokacija u Beogradu, pod redateljskom palicom Jasmina Pivića.

„Novi singl 'Za sve što bilo' je vesela, plesna pjesma, uz country prizvuk violine i oduševila me na prvu, a reakcije publike nakon ove premijere su stvarno odlične.   Veseli me da mogu najaviti da su u pripremi već tri nove pjesme koje će se naći na mom novom albumu“, komentirao je Robert koji već godinama živi na relaciji Darmstadt-Zagreb, a s novim singlom okreće novu glazbenu stranicu svoje karijere.

Nakon premijere novog singla „Za sve što bilo je“ u Zagrebu, Robert najavljuje promocije singla i u Sarajevu i Beogradu, a napokon i brojnije koncerte, jer će uskoro sa svojim bendom krenuti na mini turneju.