Rebeka Ljiljak bez cenzure o tabu temi u novom singlu "Polagano"

Mlada pjevačica Rebeka Ljiljak ponovno u svom novom singlu progovara o temama o kojima većina nas šuti te se dotiče dvostrukih standarda po pitanju ženske seksualnosti

Rebeka Ljiljak - Polagano.jpeg

Od trenutka kad je odvažno zakoračila u samostalnu karijeru, Rebeka Ljiljak svakim novim singlom pomiče granice, ruši stereotipe i beskompromisno progovara o temama o kojima se rijetko tko drugi na glazbenoj sceni usuđuje, a upravo sve to sažela je u novom singlu „Polagano“.

O čemu točno govori „Polagano“? Donosi perspektivu žene koja iza sebe ima dosta ljubavnog iskustva, slobodna je i neovisna, a kraj odnosa gleda iz pozicije moći te muči i sebe i onoga kojeg tjera od sebe. „Želi kraj, ali želi ga proživjeti u svoj njegovoj punini, želi osvijestiti njegove darove“ – zaključuje Rebeka.

shimmer fallback

Pjesmu prati i video spot, na kojem Rebeka nastavlja s redateljicom Leom Radolfi, dok je za stajling zaslužna COCO. U spotu će pažnju svakako privući Lara Brkić, pole plesačica koja svojim prekrasnim tijelom i pokretom savršeno prikazuje ženinu moć, ljepotu i senzualnost. „Ideja je bila prikazati stereotip kraljice noći, jer tako se često naziva žene koje su lišene nametnutih moralnih vrijednosti i žive svoj promiskuitet slobodno – baš poput muškaraca“ – objašnjava Rebeka Ljiljak. Scene su snimane na Marulićevom trgu, kako Rebeka kaže, simbolu najstarijeg zanata na svijetu.

Glazbu i tekst pjesme potpisuje sama Rebeka Ljiljak, a za aranžman su zaslužni Goca RIP i Iso Miki iz Kuku$a.

Foto: Lea Radolfi

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.