Uživaj i ti

Rasprodan koncert Daleke obale na Tvrđavi sv. Mihovila – saznaj kako do ulaznica!

Ulaznice za ovaj koncert su rasprodane, ali Mastercard je i ovaj put spremio posebne pakete ulaznica za svoje korisnike

DO 2.jpg

Nakon spektakularnih koncerata u sklopu programa Glasno, srpanjski dio programa zatvara koncert Daleke obale 22.srpnja, grupa koja je nedavno koncertom na Ljetnoj pozornici u Opatiji još jednom opravdala status kultne grupe svih generacija. Na svojim koncertima redaju svima dobro poznate hitove, koje je publika dočekuje s oduševljenjem, a nakon ovako uspješnog povratka pozornicama, val dobre energije zasigurno će zapljusnuti i Šibenik.

Ulaznice za ovaj koncert su rasprodane, ali Mastercard je i ovaj put spremio posebne pakete ulaznica za svoje korisnike, koji će pojedincima i njihovom društvu omogućiti VIP tretman. Paket po cijeni od 350 kuna kreiran za četiri osobe te uključuje četiri ulaznice za koncert, pića dobrodošlice, mogućnost obilaska tvrđave prije početka koncerta te rezerviran lounge s ekskluzivnim pogledom na pozornicu i njezino okruženje. Na platformi priceless.com/hrvatska za korisnike Mastercard® kartica dostupna su dva ovakva paketa pa tako do njih mogu doći zaista samo oni najbrži

Ne propustite neke od najboljih koncerata ovog ljeta u sklopu programa GLASNO! i svoju ulaznicu nabavite čim prije, jer iako je interes ogroman, dodatnih ulaznica neće biti u prodaji sukladno ograničenjima propisanim od strane HZJZ i stožera Civilne zaštite RH.

Tako će u kolovozu na Tvrđavi sv. Mihovila nastupiti još i LET 3, Neno Belan & Fiumens s repertoarom kultnih Đavola te miljenici publike TBF uz mladu predgrupu Zo koja polako osvaja pozornice diljem Hrvatske.

Ulaznica za sve navedene događaje još je jako malo te posjetitelji koji zakasne s kupnjom mogu pratiti daljnje akcije putem platforme priceless.com/hrvatska.

Napominjemo da je početak svih koncerata u 21h, a posjetitelje se moli da pri samom ulasku u prostor Tvrđave sv. Mihovila nose maske, radi moguće gužve i sigurnosti svih posjetitelja.

Unutar prostora osiguran je preporučeni razmak za sve posjetitelje te ostale preporučene epidemiološke mjere.

Ulaznice za sve koncerte u okviru programa GLASNO! dostupne su putem sustava Eventim, a korisnici Mastercard® i Maestro® kartica mogu ostvariti i 10% popusta! Popust se ostvaruje online kupnjom preko sustava Eventim i traje do rasprodane količine ulaznica za dozvoljeni kapacitet na tvrđavi Sv.Mihovil.

Najbrži korisnici Mastercard kartica moći će svom društvu omogućiti nezaboravan provod na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Hrvatskoj, u posebnom aranžmanu za četiri osobe dostupnom na platformi priceless.com/hrvatska.