Imaju čak 83 tretmana

Njega kose u vlastitom domu, jednako je bitna kao i ona u omiljenom salonu – Kalmar Hair & Skin Boutique

Ukoliko nas boli zub, otići ćemo zubaru. Ako imamo problem ukazuje na kožni problem, posjetit ćemo dermatologa. Ali što je s našim vlasištem i kosom?

Kosa nakon njege i tretmana.jpg

Sve više klijenata žali se na opadanje kose i probleme s vlasištem, a osim stručne pomoći unutar zdravstvenih ustanova, problem često zna biti u kvaliteti proizvoda koje svakodnevno koristimo. Odlazak u omiljeni salon i korištenje vrhunskih proizvoda samo pri odlascima na zakazani termin, ponekad nisu dovoljni. Zašto? Upravo zato jer bi i kućna njega našeg vlasišta trebala izgledati baš kao i ona koju nam preporuče stručnjaci unutar salona.

Image

Danas postoje razni proizvodi, čijim kontinuiranim korištenjem u određenom periodu, može vratiti uravnoteženost vlasišta i pridonijeti zdravom rastu kose. Bez obzira radilo se o ženskom ili muškom vlasištu, njega je jednako bitna, a nitko se ne voli dovesti u situaciju da kosa krene opadati. Možemo reći da je to svakome – noćna mora.

Stručnjaci iz omiljenog Kalmar Hair & Skin Boutiquea, poznati po svom holističkom pristupu, nude čak 83 različita tretmana kada su u pitanju vlasište i kosa, a svaki od tih tretmana, pomno je biran i specijaliziran. Ono što je ključno ukoliko se krene u takav proces je upravo održavanje te iste kvalitete odnošenja prema kosi i u vlastitom domu. Unutar svoja četiri zida, moguće je stvoriti svoju spa oazu i uz pomoć kontinuiranog i dosljednog odnošenja prema kosi, uz vrhunske proizvode i savjete, doći do željenog rezultata.

Linija brenda Kérastase pod nazivom Specifique Divalent, jedinstvena je i pruža dvostruku učinkovitost. Namijenjena je masnom vlasištu i osjetljivoj dužini kose, a nakon korištenja pruža trenutačno više volumena, više hidratacije vlakna i intenzivnije čišćenje vlasišta.

Image

Kérastase Genesis, također je posebna linija proizvoda za njegu kose koja ispada, a djeluje od korijena do vrhova. Genesis linija u obzir uzima stresan način života, način na koji koju opterećujemo raznim vrstama frizura, ali i periode kada je kosa posebno izložena – nakon trudnoće ili za vrijeme menopauze.

Muškarci su skloni koristiti isti šampon za tijelo i kosu, ali uz pomoć muške Genesis linije, ta navika postaje prošlost, ona je postala nezaobilazna rutina svakog modernog muškarca i benefiti istoimene linije – ne ostavljaju bez odličnih rezultata.

Odlazak u salon je zaista više od pranja i stiliziranja kose, to je bijeg od stvarnosti u kojem je uživanje garantirano, a dubinska njega kose postojana. Takav odnos sa svojim klijentima imaju stručnjaci iz Kalmar Boutiquea, pružaju im uživanje za sva osjetila i uvijek stoje na raspolaganju za sva pitanja i preporuke. Korak po korak, oštećenu kosu vraćaju u život i pravilnom preporučenom njegom koju bi trebali činiti kod kuće, rezultati neće izostati.

Image

Sve proizvode moguće je kupiti u samom salonu, naravno uz razgovor i pitanja o svemu što vas zanima. Ono što treba je vjerovati u proces i biti strpljiv, što je ponekad najteže ali čim primijetite prve pozitivne rezultate, znat ćete da ste na dobrom putu.

Osim wellness tretmana za zdravlje i sjaj kose, Kalmar nudi i usluge manikure, pedikure i depilacije. Sve novosti i potrebne informacije možete pronaći na adresi: Opatijska ulica 9 u Rijeci, kao i na službenoj Instagram stranici ovog jedinstvenog beauty boutiquea.