Ljetna destinacija

Nezaobilazna lokacija ovog ljeta: hotel iz kojeg se pruža najljepši pogled na Šibenik

Spoj prekrasne lokacije i ugodne atmosfere na samom ulazu u Šibenik, plijeni pažnju svakog prolaznika te oduševljava zadovoljne goste koji se iznova vraćaju u ovaj jedinstveni hotel

image-22.jpg
Foto: Promo

Da je Lijepa naša prepuna prirodnih bogatstva i prekrasnih jadranskih gradova i zanimljivih mjesta, to je već opće poznata stvar. Vjeruje se da je i rijetko koji naš stanovnik uopće istražio sve ono što Hrvatska nudi, a godišnji odmor je savršeno vrijeme za to. Prekrasna priroda i najčišće more, vrijedni spomenici kulture, odlična hrana i vino, samo su neki od razloga radi kojih je godišnji odmor na hrvatskoj obali neprocjenjiv, naravno uz odličnu ponudu naših najluksuznijih hotela.

Image
Foto: Promo

Smješten pokraj Šibenskog mosta, van gradske vreve, idealno je mjesto za poslovne susrete i sve one željne odmora.

Hotel Panorama**** Business and Leisure, svojim gostima nudi 36 novouređenih smještajnih jedinica koje odišu komfortom i udobnošću.

Opustiti se možete na vanjskom bazenu s morskom vodom s kojeg se pruža jedinstveni pogled; s jedne strane na grad Šibenik i šibenski arhipelag, a s druge strane na šibenski most i ušće rijeke Krke.

Image
Foto: Promo

Ukoliko ste samo u prolazu, u sklopu hotela nalazi se izvrstan a la carte restoran La Vista koji je otvoren i za vanjske posjetitelje. Uz predivan panoramski pogled na prostranoj terasi restorana, uživati možete u vrhunskim ribljim i mesnim delicijama pripremljenim na dalmatinski način.

Mirnu i opuštenu atmosferu posjetitelji razbiju i dozom adrenalina budući da je Šibenski most poznat i kao najpoželjnija lokacija za bungee jumping.

Posebnu promo ponudu za hotel Panorama u Šibeniku provjerite na linku.