Koncert za pamćenje

Ne propustite koncert Daleke obale na Tvrđavi sv. Mihovila – u omiljenom društvu i uz poseban VIP tretman

Posjetite priceless.com/hrvatska i požurite po svoj paket za četiri osobe, posebno osmišljen kako bi ovo iskustvo pamtili čitav život

Daleka_Obala_Stephany_Stefan-59.jpg
Foto: Promo/Stephany Stefan

Srpanjski dio programa „Glasno s Tvrđave“, prepoznatljivog glazbenog festivala u organizaciji produkcijske kuće RTL Music, bliži se kraju. Nakon uspješnih nastupa Rade Šerbedžije i Vojka V, posljednji u nizu koncerata u ovom mjesecu bit će onaj Daleke obale, jednog od najpoznatijih bendova na ovim prostorima i već tradicionalno glavnim odgovorim za najzabavnije ljetne provode. Daleka obala svoje će obožavatelje tako među šibenskim zidinama zabavljati 22. srpnja, dok će se bogat glazbeni program nastaviti i kroz kolovoz.

Kako bi iskustvo uživanja u ovom događaju učinio još posebnijim za korisnike svojih kartica, Mastercard je i za ovaj koncert osmislio paket koji će pojedincima i njihovom društvu omogućiti VIP tretman. Paket po cijeni od 350 kuna kreiran za četiri osobe te uključuje četiri ulaznice za koncert, pića dobrodošlice, mogućnost obilaska tvrđave prije početka koncerta te rezerviran lounge s ekskluzivnim pogledom na pozornicu i njezino okruženje. Na platformi priceless.com/hrvatska za korisnike Mastercard® kartica dostupna su dva ovakva paketa pa tako do njih mogu doći zaista samo oni najbrži.

Nakon bogatog srpanjskog line-upa, pozornica na šibenskoj tvrđavi u kolovozu bit će rezervirana za nastupe još tri poznata glazbena sastava – Let 3, Nenu Belana i Fiumense te TBF. Za svaki od koncerata Mastercard i RTL Music i dalje će nuditi posebna iskustva na priceless.com/hrvatska, a sve što trebate napraviti kako biste došli do svog paketa i iznenadili svoje društvo jest registrirati se svojom Mastercard karticom i redovito pratiti ondje objavljene ponude.

Ova je ponuda dio globalnog programa Priceless, digitalne platforme koja nudi niz različitih iskustava prezentirajući diljem svijeta ono najbolje od svih destinacija koje su dio programa, pa tako i naše zemlje. Upravo među tim jedinstvenim iskustvima, kreiranima posebno za korisnike Mastercard kartica, baš svatko može pronaći nešto za sebe – bilo da se radi o gurmanima željnima novih gastronomskih doživljaja i vještina, avanturistima koji obožavaju prirodu, zaljubljenicima u stjecanje novih znanja koje nam donosi digitalna tehnologija, osobama koje žele uvijek pratiti najnovije modne trendove ili onima koji se jednostavno žele odmoriti na manje uobičajen način.

***

O kompaniji Mastercard

Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je globalna tehnološka kompanija u platnoj industriji. Naša misija je povezati te osnažiti digitalnu ekonomiju od koje svi imaju koristi, a to postižemo razvojem inovacija koje transakcije čine sigurnim, jednostavnim, pametnim te lako dostupnim. Stalnim unaprjeđenjem sigurnosnih, inovativnih proizvoda i usluga, Mastercard pomaže pojedincima, financijskim institucijama, javnoj upravi i poslovnim subjektima da ostvare svoj potpuni potencijal. Naša strast glavni je pokretač procesa kako unutar, tako i izvan kompanije. Vizija kompanije koja djeluje u više od 210 zemalja jest stvaranje održivog svijeta u kojem su neprocjenjive mogućnosti dostupne svakom čovjeku.