403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Promo
POWERED BY COCA-COLA

Marko Leutar iz 'Hell's Kitchena' podijelio je s nama svoja top 3 jela

Marko Leutar iz 'Hell's Kitchena' podijelio je s nama svoja top 3 jela
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
U specijalu 1 na 1 s Rastom powered by Coca-Cola kuhala je kandidatkinja iz 'Hell's Kitchena'

Pašteta od čvaraka

Jaja stavite u kipuću vodu i kuhajte ih 8-10 minuta, dok ne budu tvrdo kuhana. Potom ih ohladite u hladnoj vodi, ogulite. Nasjeckajte povrće, kisele krastavce narežite na sitne kockice. Crveni luk očistite i narežite na tanke ploške. Češnjak sitno nasjeckajte. Potom čvarke, jaja i ostatak povrća blendamo dok ne dobijemo željenu teksturu. Začinite po ukusu po potrebi dodajte sol i papar. Ako želite osvježiti okus, možete dodati malo octa. Posložimo na kruhu. Završavamo s malo čilija i luka.

Mesna rolada

Meso očistimo od kostiju i začinimo po želji. Premazati sa senfom i dodati sitno sjeckani češnjak. Na unutarnji dio mesa redamo slaninu i posipamo peršin (može biti kadulja, ružmarin kako kome paše)

Dobro zarolamo i vežemo špagom. Za početak roladu stavljamo na nekih 45 minuta na 170 stupnjeva. Krumpir i povrće narežemo na željenu veličinu i začinimo po želji. Nakon 45 minuta dodajemo krumpir i povrće. Pečemo još sat (ovisi o veličini mesa).

Recept za božićni kolač

Višnje ocijedimo i dodamo malo vanila šećera i cimeta. Maslac (sobna temperatura) brašno i šećer dodamo u posudu i radimo mrvičasto tijesto. Višnje dodamo na dno kalupa za pečenje i pospemo razrađenim tijestom. Pečemo na 180 stupnjeva otprilike 20 minuta.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Iz naše mreže
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx