NAJLJEPŠI DAN U ŽIVOTU

Kako izgleda bezvremenska profinjenost pretočena u costum made vjenčanice - odgovor donosi Mia Couture

Ova kolekcija vraća ženstvenost i senzualnost u fokus, čineći žensku siluetu neodoljivo elegantnom.

BeFunky-collage (13).jpg
Foto: Matea Smolčić Senčar

Srce Zagreba, točnije Dolac, poslužilo je kao idealna kulisa za novu modnu priču vrijednu pažnje. Zagrebački showroom Mia Couture novom kolekcijom bajkovitih vjenčanica naglasak stavlja na bezvremensku profinjenost, eleganciju prožetu jedinstvenosti i individualnosti, a najznačajnija posebnost je upravo na costum made šivanju te pomoć u odabiru uz stručne savjete dizajnera. Cijelo iskustvo odabira najvažnije haljine popraćeno je ugodnom atmosferom u luksuzno uređenom interijeru u kojem se mašta pretvara u stvarnost.

Zagrebački showroom Mia Couture u novoj costum made kolekciji predstavlja vjenčanice satkane od najfinije čipke ili svile, raskošno ukrašene ručno šivanim perlama i ukrasima, koji čine ove vjenčanice svevremenskim. Uz stručno savjetovanje moguće je svaku modnu viziju oživjeti i prilagoditi svojim željama i potrebama, što ovu kolekciju čini još primamljivom.

„Jako samsretna što napokon svojim klijenticama možemo ponuditi našu kolekciju ručno šivanih vjenčanica, koje smo s velikom pažnjom osmislili. Prateći dugi niz godina želje i potrebe naših klijentica, naše iskustvo pomoglo nam je u viziji i kreaciji najposebnijih modela koji imaju moć transformacije i pretvaraju sve želje naših mladenki u stvarnost, na što smo kao tim iznimno ponosni. Vođeni vizijom da se svaka mladenka u našoj novoj kolekciji osjeća poput dive, dizajnirali smo bezvremenske modele“ – izjavila je Mia Madunić, na čelu profesionalnog tima Mia Couture brenda.

Kolekcija vraća ženstvenost i senzualnost u fokus čineći žensku siluetu elegantnom, a sve uz dašak neizostavnog glamura. Vrhunska izrada, birani materijali, najmoderniji krojevi pretvorili su ove vjenčanice u najpoželjnije među svim mladenkama.  Imajući na umu da se želje, trendovi, potrebe i ukusi budućih mladenki razlikuju, Mia Couture showroom, koji se nalazi u Zagrebu na adresi Trg bana Josipa Jelačića 3, svojim klijenticama nudi razne stilove prikladnih za različite tipove vjenčanja, sve protkanom prepoznatljivom dozom elegancije što ovoj kolekciji daje bezvremenski stil, a kao posebnost na raspolaganju je stručni tim koji će svojim savjetima svaku mladenku pretvoriti u glamuroznu divu.

Image
Foto: Matea Smolčić Senčar
Image
Foto: Matea Smolčić Senčar
Image
Foto: Matea Smolčić Senčar
Image
Foto: Matea Smolčić Senčar
Image
Foto: Matea Smolčić Senčar
Image
Foto: Matea Smolčić Senčar
Image
Foto: Matea Smolčić Senčar