
Jellyfish In Space postaje omiljena lokacija za brunch party subotom

Dnevni izlasci subotom posljednjih su godina postali izrazito popularni na području grada Zagreba, a tome svjedoči i porast gastro lokacija koje su upotpunile svoje ponude raznim delicijama. Osim klasičnih ručkova i večera, visoko na ljestvici omiljenih obroka smjestio se i
Misao vodilja i vječita inspiracija spomenute zagrebačke gastro oaze je svemir jer je velik i raznolik, nije dosadan, a u njemu, baš kao i u Jellyu, događa se uvijek nešto novo. Na dnevnoj bazi trude se biti inovativni i kontinuirano Zagrebu pružati nešto novo i zanimljivo. Tome svjedoči i činjenica da non stop rade na ponudi hrane, pića i programa, kojima privlače domaće i strane goste. Zagreb poput svake svjetske metropole mora živjeti svaki dan, a ne samo vikendom. Tako je ponedjeljkom na programu
Tomislav Sulić, vlasnik Jellyfisha i poznati hrvatski mixolog spremio je nekoliko noviteta od kojih se posebno ističu: bubbly kokteli - kokteli na bazi pjenušaca, bites - zalogaji inspirirani sushijem i tartarima te brunch & bubbles - novi dnevni party inspiriran američkim brunchevima i ljetnim afterima. Meni obiluje delikatesama kao što su: losos canape – kombinacija tramenzzino canapea, krem sira i limuna, podloge od lososa mariniraniranog u kopru te mladog luka na vrhu, canape od povrća i piletine kao spoj okusa naglo preprženog povrća na ljubičastom luku sa začinima, gljiva, piletine i neizostavnog sira. Tu su i neizostavne rice cakes kozica i rice cakes tuna čiji je glavni sastojak panirana sushi riža, oblikovana na rice cake oblike, obogaćena dodacima kao što su tartar od tune, tartar od kozica, Jelly mayo umaka, sriracha i raznih začina. Gunkan je napravljen od sušenih rajčica, feta sira, kaparija i prženog lososa s rižom oblikovanom u nigiri s dodatkom krastavca izrezanog na trakice, a na tanjure donosi okuse Dalekog istoka.
Predstavljanje prvog Jellyfish bruncha održalo se protekle subote na dobro poznatoj lokaciji Martićeva ulica 71. No, osim u dobroj hrani i koktelima s originalnim potpisom, prisutni su uživali uz DJ-a koji je u suradnji sa saxom i harmonikom donio dašak svjetskih partyja i dodatno ugrijao atmosferu. Priliku da uživaju u subotnjem dnevnom brunch & cocktail partyju nisu propustili ni: Darko Kontin, Paula Sikirić, Maša Zibar, Ivana Mišković, Matea Frajsberger, Ivana Pirizović, Lara Vukušić, Dubravka Švegar i drugi.
Iako Jellyfish mnogi percipiraju kao sushi bar, svojom veličanstvenom ponudom jela, pića i bogatih programa dokazao je da je puno više od klasičnog sushi bara. Uskoro stiže i


Mentalni trening: Kako križaljke i igre za mozak čuvaju kognitivno zdravlje

Brzi i ukusni recepti za tjesteninu s umakom od rajčice
