'CHRISTMAS SPECIAL'

Globalna senzacija i svjetski poznati violončelist, Hauser, snimio svoj božićni film

Svoj božićni album HAUSER je okrunio prekrasnim božićnim filmom koji će upotpuniti svačije blagdane

Christmas Special_13.jpeg

Hrvatski umjetnik i virtuoz koji vlada domaćim i svjetskim pozornicama, HAUSER, snimio je božićni film Christmas Special kojim će okruniti svoj treći po redu solo album naziva Christmas. Nakon izdavanja prva dva solo albuma, The Classic i The Player, slijedi album koji sjedinjuje poznate božićne hitove iz raznih dijelova svijeta u novoj instrumentalnoj dimenziji. „Instrumentalna glazba nešto što svatko, svugdje može jednako razumjeti te jednako tako uživati u ovim pjesmama u potpuno novoj dimenziji“ rekao je HAUSER.

Odrastajući u Hrvatskoj, za HAUSERA, božićna glazba predstavljala je najčarobniji dio blagdana. Od samog sudjelovanja u crkvenom zboru i njihovim nastupima, pa sve do pjesama koje je svake godine pjevala njegova obitelj, sve to utjecalo je na njegovo stvaralaštvo i inspiraciju. Pa tako u novom božićnom filmu svojim slušateljima donosi prekrasnu priču o obitelji, radosti i veselju blagdanskog raspoloženja.

HAUSER Christmas Special rezultat je spajanja umjetnika HAUSERA i vizionarskog produkcijskog dua Sestrice - producentica Ana Badurina i redatelj Luka Sepčić. U suradnji s HAUSEROM magiju Božića uspješno su pretočili u film kojeg krase scene snimane po raznim lokacijma u Hrvatskoj od kojih zastaje dah i tako svim gledateljima donijeli pravu božićnu čaroliju. Cijeli film snimao se u Zagrebu, Ogulinu, Varaždinu i Ðakovu, a sniman je 6 snimajućih dana u periodu od sve skupa 6 mjeseci predprodukcije i postprodukcije.

„Poseban je osjećaj, čast i privilegija, te nam je drago da je HAUSER znao da nam može vjerovati s ovako važnom i velikom pričom. Želimo se zahvaliti kompletnoj ekipi koja je radila na ovoj priči, svima koji su dali sve od sebe i prošli s nama ovaj veliki i važan put. Mislimo da smo dokazali da se u ovoj zemlji može puno, ali je to svakako lakše kada nam tu slobodu otvori jedan veliki sanjar, profesionalac i umjetnik poput HAUSERA“ – izjavio je produkcijski dvojac Ana Badurina i Luka Sepčić, koji su zaduženi za ideju i produkcijsku te redateljsku izvedbu filma.

Upravo ovaj božićni album zauzeo je i 1. mjesto na Billboardovoj ljestvici u kategoriji Classical Crossover Albums, što samo po sebi govori o njegovoj uspješnosti i  HAUSEROVOM stvaralaštvu koje nas ne prestaje oduševljavati. HAUSER je također nedavno gostovao u Good Morning America gdje je predstavio svoj novi božićni album koji imamo priliku ćuti i u božićnom filmu, a koji je od danas dostupan na njegovom YouTube kanalu.

Naš, a svjetski poznat, HAUSER, već godinama impresionira publiku diljem svijeta svojim solo nastupima. Globalno cijenjen zbog svojih zadivljujućih nastupa uživo, hrvatski virtuoz je fenomen koji uspijeva u interakciji s publikom apsolutno svaki put postići jedinstvenu atmosferu koje se svi prisjećaju još dugo nakon koncerta. Poznat po svom jedinstvenom pristupu svakoj pjesmi te spajanjem naočigled nespojivog, od početka svoje solo karijere svjetski poznatim pjesmama daje svoj specifičan štih što je postao i njegov zaštitni znak, a upravo ta jedinstvenost i nevjerojatna sposobnost spajanja klasičnog instrumenta i moderne glazbe donijela mu je brojne ekskluzivne nastupe diljem svijeta.

Image
Image